M
mahmutelmas06
Yeni Üye
- 1 Ocak 2021
- 6
- 25
Full yazılım...Güncelleme mi?
Televizyon geceleri kendi kendine açılıyor. Guncelleme yaptim düzelmedi sifirdan atmayi deneyeceğim.
Tesekkur ederim şimdiden.
Full yazılım...Güncelleme mi?
Full yazılım için barkod resmi eklemeniz lazım. Full yazılıma gerek yok. Gece kendiliğinden açılıyorsa Ayarlar / Daha fazla seçeneklerinden yazılım güncelleme seçeneğini kapatın tv güncel yazılım var mı diye arama yapıyor. Tkgs seçeneğini de esnek konuma alın.Full yazılım...
Televizyon geceleri kendi kendine açılıyor. Guncelleme yaptim düzelmedi sifirdan atmayi deneyeceğim.
Tesekkur ederim şimdiden.
Full yazılım için barkod resmi eklemeniz lazım. Full yazılıma gerek yok. Gece kendiliğinden açılıyorsa Ayarlar / Daha fazla seçeneklerinden yazılım güncelleme seçeneğini kapatın tv güncel yazılım var mı diye arama yapıyor. Tkgs seçeneğini de esnek konuma alın.
Мастера, можно ли получить полное программное обеспечение из этих данных? Когда телевизор включен, он показывает заставку и перегрузку.Friends, I need the full software for KENDO LED49UHD176WIFI (Vestel 17MB120), but unfortunately the serial number on the case is not readable, I send everything that I could find.
Yedeğini bulamadım ilk yazılımı yaniProfilin yedeğini aldıysanız geri yükleyin.
Full yazılım yüklemeniz gerekecek
Yedeğini bulamadım ilk yazılımı yani
Evet full yazılım istiyorum varsa arkadaşlar ustalar hı level 670 uhl TV içinFull yazılım yüklemeniz gerekecek
Yazılım link
Dediklerinizi de deneyeyim.
Tv nin donanımı orjinal ise arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.Evet full yazılım istiyorum varsa arkadaşlar ustalar hı level 670 uhl TV için
Rica ederim.Cok tesekkur ederim
Onu çekemedim ama menüsünde böyleTv nin donanımı orjinal ise arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.
Tv nin donanımı orjinal ise arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.
Full yazılım için barkod bilgileri veya ser numara şart bu görsel ile belli olmaz.Onu çekemedim ama menüsünde böyle
Daha sonra göndereyim o zaman Tvbuyik duvarda asılı cikaramam tek başıma kutusunun üstünde baskodu var sadeceFull yazılım için barkod bilgileri veya ser numara şart bu görsel ile belli olmaz.