By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Rica ederim.Teşekkür ederim sorun düzeldi
Rica ederim.Teşekkür ederim sorun düzeldi
Yazılım link
MERHABA İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR VESTEL 40'' 17MB82S FULL YAZILIMI GEREKİYOR YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
USTAM KLASÖRÜN İÇİ BOŞ OLARAK GÖZÜKÜYORYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
BakıyorumUSTAM KLASÖRÜN İÇİ BOŞ OLARAK GÖZÜKÜYOR
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
KLASÖRÜ İNDİRİYORUM HATALI ARŞİV BOŞ KLASÖR OLARAK GÖZÜKÜYOR
Yazılım linkUSTAM KLASÖRÜN İÇİ BOŞ OLARAK GÖZÜKÜYOR
KLASÖRÜ İNDİRİYORUM HATALI ARŞİV BOŞ KLASÖR OLARAK GÖZÜKÜYOR
USTAM ŞİMDİ DENEDİM AYNI SORUN YİNE DEVAM EDİYOR YEŞİL EKRAN GÖSTERİYOR KART DENEDİM KARTTA SIKINTI YOK YAZILIMSAL OLARAK BİR SORUN VAR BUNU DENEDİM YİNE AYNI YEŞİL OLARAK AÇIYOR EKRANIYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK ile yüklenecek
Donanım orjinal mi?USTAM ŞİMDİ DENEDİM AYNI SORUN YİNE DEVAM EDİYOR YEŞİL EKRAN GÖSTERİYOR KART DENEDİM KARTTA SIKINTI YOK YAZILIMSAL OLARAK BİR SORUN VAR BUNU DENEDİM YİNE AYNI YEŞİL OLARAK AÇIYOR EKRANI
EVET ORJİNALDonanım orjinal mi?
EVET ORJİNAL
Üstteki mesajda tekrar yazılım linki vermiştim onu yüklerseniz sorunu giderir.EVET ORJİNAL
USTAM SORUN GİDERİLMEDİ YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM SİZE.Üstteki mesajda tekrar yazılım linki vermiştim onu yüklerseniz sorunu giderir.
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Teşekkür ederim sorun düzeldi Rica ederim.tavsiyeforumu.com
NETFLIX Yükleme yardım rica
VESTEL 40FB7100 * MB97 anakart
Arkadaşlar merhaba,
Resimlerden göreceğiniz üzere, smart TV de Netflix yok. konu model televizyonuma yazılım yükleyerek Netflix izleyebilir miyim. mümkünse yazılım ve nasıl yükleneceğini söyler misiniz ?
Not: Sitemizde birçok sayfaya baktım fakat yaşanan bazı istenmeyen sonuçlar olduğunu gördüm. Bu nedenle konu hakkında en gücel bilgiyi alabilmek için buradan yazdım.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.