Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Anladığım kadarı ile şu anlık televizyonumda ciddi bir sorun yok. 17MB120 2.45.12.1 Netflix sürümü sorunsuz bir sürüm televizyonum için. Tek yapmam gereken sıfırlamak değil mi? Sıfırlama için bir kod var mı? Yoksa kurulum kısmından fabrika ayarları demek yeterli mi? Çok sağ olun bu arada.
Fabrika ayarları yeterli

Fabrika ayarları yeterli
İlk kurulum sonrası sağ hoparlörde tizlerde cızırtı oluyor ama benimle bir alakası var mı acaba? Yanlış yazılım yüklemenin entegreye bir etkisi olur mu? TV sanki pürüzlü bir alanda duruyormuş da titreşimli bir ses çıkıyormuş gibi.

Dosya 7 Zip programı ile sıkıştırılmış 7 Zip programını bilgisayarınıza yükleyip dosyayı açabilirsiniz. Açtıktan sonra resimdeki 5 Nolu 7 Zip dosyasınıda aynı şekilde zipten çıkartın flash bellek içerisinde 1,2,3,4 Numaralı dosyalar olacak tv ye yükleyeceksiniz. Telefon ile online oldum dosyanın düzenlemesini yapamıyorum. Siz anlattığım şekilde yaparsanız tv ye yüklenir.

Yazilim30880cfa16a2b121.jpg
ustam herşeyi yaptım gene ekran görüntüsü bozuktu başka bir yerden bi arkadaşta gönderdi şimdi yükledim işlem tamam teşekkür ederim

@Adem Helvacı ustam bana 42PF7175 televizyonun full yazılımı lazım yardımçı olursanız sevinirim

İlk kurulum sonrası sağ hoparlörde tizlerde cızırtı oluyor ama benimle bir alakası var mı acaba? Yanlış yazılım yüklemenin entegreye bir etkisi olur mu? TV sanki pürüzlü bir alanda duruyormuş da titreşimli bir ses çıkıyormuş gibi.
Ses menüsündeki ayarlarınız da sıfırlandı yeniden ayarlayınız.

16136639617483751814660030002261.jpg

Yazılım desteği alabilir miyim?

Merhaba hocam
Toshiba 49L2863DAT full yazılıma ihtiyacım var.

Sn 8201869 900470
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@By_Trol

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Geri
Üst Alt