maksimus1979
Yeni Üye
Tünaydın Yardıma ihtiyacım var. TV Hitachi.mb120. TV kendini yeniden başlatıyor. Uzaktan kumandaya yanıt vermiyor. 1505 yöntemini yakamıyorum. TV'yi hangi dosyaya geri yükleyebilirim?
Seri numarası paylaşirmisinizTünaydın Yardıma ihtiyacım var. TV Hitachi.mb120. TV kendini yeniden başlatıyor. Uzaktan kumandaya yanıt vermiyor. 1505 yöntemini yakamıyorum. TV'yi hangi dosyaya geri yükleyebilirim?
alttaki konuda aka kapak seri paylaşın yardımcı olalımTünaydın Yardıma ihtiyacım var. TV Hitachi.mb120. TV kendini yeniden başlatıyor. Uzaktan kumandaya yanıt vermiyor. 1505 yöntemini yakamıyorum. TV'yi hangi dosyaya geri yükleyebilirim?
Diger konuda seri numarası istemiştimİyi günler Yardıma ihtiyacım var Hitachi TV Kendini yeniden başlatıyor Uzaktan kumandaya yanıt vermiyor TV menüsüne girebiliyorum Ne yapacağımı söyle
Servis menüsü degil arka kapktaki seri numarasını istiyoruz@fikoloji,
TV menüsüne giremiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ekran görüntüsü aldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Merhaba Tv kapandı bir daha acılmadı . kumandaya tuslayınca sadece ısıgı yanıyor tv acılmıyor. yazılım seri noya gore olması gerekiyormus. ben ınternetten buldugum yazılımı yukledım. şimdi tv acılıyor ama ekran sırayla yesil, gri, mavı ve kırmızı oluyor. ne yapmam gerekiyor?
![]()
denermisin![]()
Bu kurtarma yazılımını bulamadım
şuan yukledim 10 dk oldu hala kırmızı ısık yanıp sonuyor. uzun surer mi yükleme yapması acaba. daha beklemeli miyim?
tekrar dene olmassaşuan yukledim 10 dk oldu hala kırmızı ısık yanıp sonuyor. uzun surer mi yükleme yapması acaba. daha beklemeli miyim?
tekrar denedim olduu cook tesekkur ederim. şimdi uydu ayarları kaldı onuda halledersem tamamdır. Çok tesekkur ederim cidden kac gundur kafayı yicekdi evdekilertekrar dene olmassa
buradan mb82 kurtarma deneÖnemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com