ful yazılımsn :7447457 500352
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
formdaki yöntemlere göre yaptım ama yanlış yazılım yüklendi galiba hata yaptık yardımcı olursanız çok sevinirim
galiba bu anakart 17MB96
Son düzenleme:
ful yazılımsn :7447457 500352
![]()
formdaki yöntemlere göre yaptım ama yanlış yazılım yüklendi galiba hata yaptık yardımcı olursanız çok sevinirim
galiba bu anakart 17MB96
bu yazılım dosyasını indirmek için url ye tıkladığım zaman sayfa açılıyor ama şifre soruyor hocamful yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
[/url][/THANKS]
tekrar denermisinbu yazılım dosyasını indirmek için url ye tıkladığım zaman sayfa açılıyor ama şifre soruyor hocam
ful yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
[/url][/THANKS]
nasıl yüklenmesi gerektiğini yazarmısıntekrar denermisin
1- FAT 32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım KLASÖRSÜZ olarak yerleştirilirnasıl yüklenmesi gerektiğini yazarmısın
SEG 50''50180B FHD SMART SLİM LED TV full yazılımYazılım varmı yokmu yardımcı olucak kimse yok mu.
AYNILARINI YAPTIM AMA HİÇBİR ŞEKİLDE TV DE TEPKİ YO TV AÇILMIYOR STBY IŞIGI HİÇ YANMIYOR1- FAT 32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım KLASÖRSÜZ olarak yerleştirilir
2- TV fişi çekilir
3- Bellek TV ye takılır
4- Uzaktan kumandanın OK butonuna basılı tutularak TV fişi takılır
5- STBY ışığı hızlı hızlı yanıp sönmeye başladığında OK butonu bırakılır.
ANAKART ZARAR GÖRMÜŞ OLABİLİR Mİ?:(((AYNILARINI YAPTIM AMA HİÇBİR ŞEKİLDE TV DE TEPKİ YO TV AÇILMIYOR STBY IŞIGI HİÇ YANMIYOR
arkadaşım sizin tv de kullanılan mainboard 17mb96 yazılım yerine 17mb90 mainboardın yazılımını yüklemeyemi çalışıyorsanız yazılım almazSeg 32SC5600 Yazılım ihtiyacı
Merhaba TV normal açılıyor seg yazısı gelince bu sure bekleyip yeniden başlıyor . Full yazılım lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.
Model No : 32SC5600 32"
SN : 7705223601197
PNL : 23323205
VPAZ : 20271576
Mainbord : 17MB96
![]()
linkte sorun yok dosya iniyorbu yazılım dosyasını indirmek için url ye tıkladığım zaman sayfa açılıyor ama şifre soruyor hocam
mb96 ful verdimarkadaşım sizin tv de kullanılan mainboard 17mb96 yazılım yerine 17mb90 mainboardın yazılımını yüklemeyemi çalışıyorsanız yazılım almaz
forum içerisinde olacaktı mb96 full yazılım
linkte sorun yok dosya iniyor
stand by ledi yanıp sönüyormu şuanAYNILARINI YAPTIM AMA HİÇBİR ŞEKİLDE TV DE TEPKİ YO TV AÇILMIYOR STBY IŞIGI HİÇ YANMIYOR
ANAKART ZARAR GÖRMÜŞ OLABİLİR Mİ?:(((
indirdim flasha attım ama hiç tepki vermiyor tv
stand by ledi yanıp sönüyormuindirdim flasha attım ama hiç tepki vermiyor tv
MALESEF YANMIYOR KUMANDANIN PİLİNE VARANA KADAR DEGİŞTİRDİM AMA YİNEDE YANMADI STAND BY LEDİstand by ledi yanıp sönüyormu şuan