serraz
Yeni Üye
- 25 Eyl 2020
- 6
- 43
Hocam var
Hocam varmı elinde yazılımMaalesef MB91 İçin kurtarma yazılımı yok hiç olmadı.
Hocam varmı elinde yazılımMaalesef MB91 İçin kurtarma yazılımı yok hiç olmadı.
Arka kapaktaki barkod resmini ekleyin yarın bakarım.Rica etsem bana normal yazılım verebilirmisiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cihaz kapandı açılmayınca usb den 17mb90 yazılımı attım cihaz açıldı fakat menüler ve renkler karıştı. 17 mb 91 olsa tam olcak varsa bi zahmet
Panel marka farkına benziyor.
ikiside ayni marka model.
Olabilir ama o kadar tv nin icinden sadece bunun goruntusu bu kadar fark edermi rahatsizlik seviyesinde musteriler oturmuyo mimlendi ? o yuzden care ariyorum dedim belki fulll yazilimla degisir deneme yanilma ?Panel marka farkına benziyor.
Uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın gelen görüntünün resmini buraya ekleyin.
Olduğu gibi kullanın yeni yazılım yüklense bile değişen hiç bir şey olmayacak MB95 Ana kartlarda smart özelliği ömrünü tamamladı.
Daha önce bilmediğiniz bir yazılımı yüklemediyseniz sorun yazılımsal değil yani üzerindeki yazılım kendi orjinal yazılımı ise yeniden full yazılım yüklense bile görüntü değişmeyecek resim ayar menüsünden ayarlar yaparak telafi etmeye çalışın tv nin dış görünüşü diğer tv ile her ne kadar birbirinin aynısı gibi görünse de panel farklı markadır dış görünüş sizi yanıltabilir.Olabilir ama o kadar tv nin icinden sadece bunun goruntusu bu kadar fark edermi rahatsizlik seviyesinde musteriler oturmuyo mimlendi ? o yuzden care ariyorum dedim belki fulll yazilimla degisir deneme yanilma ?
Herkese merhaba 49 inç regal tv sahibiyim resimde bulunan yazılım haricinde güncelleme çıkmıyor internetten taratınca gelen yazılım sürümü gerçekten son mudur MB211 V.0.43.4.0 yazıyor yardımcı olabilirmisiniz