Gökhan Özcan
Yeni Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet ama keşke kullanıcın belirlediği menü şifresi ile servis menüsü şifresi birbirinden bağımsız olsaymış yani bu şekilde şifre koymanın bir anlamı kalmıyor, menüye şifre koysam da 4725 ile de tv nin akıllı menü ayarlarına erişilebiliyorHayir. Bu TV de zaten gömülü bir şifre ayrıca kullanıcıya ait olmayan birseydir ?

Tv kullanımında sıkıntı yoksa eğer,bu kartlı tvnin en güncel sürümü odur ,çünkü tv kartı MB95Merhaba bu tv için en güncel yazılım sürümünü arıyorum teşekkürler..

Güncellemeyi yaptım ilginiz için teşekkür ederim.
Bir sorum daha olacak.Android Tv Box olmadan Tv ye apk yüklemem mümkün mü acaba?

Hocam kitapçıkta belirtilen bu FLAC 8KHz~96KHz < 1.6Mbps Matroska (.mkv, .mka) format ama meseladenediğim hiç bir müzik dosyasını açmadı hatta dosyayı bile görmüyor tvZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet ama keşke kullanıcın belirlediği menü şifresi ile servis menüsü şifresi birbirinden bağımsız olsaymış yani bu şekilde şifre koymanın bir anlamı kalmıyor, menüye şifre koysam da 4725 ile de tv nin akıllı menü ayarlarına erişilebiliyor
E ne anladım ben bu işten![]()

regal seg hi level bu menüyü kullanıyorGüncel klasörünün içinde yer alıyor. Onu mu indireyim? çünkü Regal diye bir ibare yok dosya adında ancak diğer dosyalarda Regal ibaresi yazılı.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet hocam baktım baya aradım taradım ama tv görmüyor bile dosyayıMedya tarayıcı ayarınıza baktınız mı? Klasör görünümüne geçip, tümü seçeneği ile diskinizi görüntülemeyi denediniz mi?
Siteyi denemedim fakat 24 BİT olduğu için oynatamamış olabilir. Şu anlık aklıma başka seçenek gelmiyor.
Hatta hiç klasör olmadan direk usb belleğe hem mp3 hemde flac müzik attım,sadece mp3 dosyasını görüyor.
O değil de bu 4725 ile servis menüsüne ulaşma olayı 2007 de aldığımız vestel zeta tüplü tv de bile var4725'i bulabilen birisi zaten o şifreyi her türlü aşar. Servis menüsünde şifre olmaması, en azından öyle hatırlıyorum, kötü tabi.![]()
Gerçi oradaki ayarlardan pek bir şey anlamadımTuplude pek kullanma gitti mi gidiyorEvet hocam baktım baya aradım taradım ama tv görmüyor bile dosyayıHatta hiç klasör olmadan direk usb belleğe hem mp3 hemde flac müzik attım,sadece mp3 dosyasını görüyor.
O değil 2014'de almış olduğum Next Ye-18000 HD uydu alıcım bile flac müzik dosyalarını açıyor ama 2019 model akıllı tv açmıyor şaka gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O değil de bu 4725 ile servis menüsüne ulaşma olayı 2007 de aldığımız vestel zeta tüplü tv de bile varGerçi oradaki ayarlardan pek bir şey anlamadım
Dosyalar doğrudan FLAC uzantılı mı yoksa .bin veya .cue diye disk kalıbı mı mevcut? Öyleyse eğer, FLAC dosyalarını kalıptan ayıklamanız gerekiyor. Bir de unutmayın, internette sahte FLAC dosyası çok, yani FLAC'in amacı daha az yer kaplaması. Önemli olan FLAC dosyasının hangi kaynaktan alındığıdır.Evet hocam baktım baya aradım taradım ama tv görmüyor bile dosyayıHatta hiç klasör olmadan direk usb belleğe hem mp3 hemde flac müzik attım,sadece mp3 dosyasını görüyor.
O değil 2014'de almış olduğum Next Ye-18000 HD uydu alıcım bile flac müzik dosyalarını açıyor ama 2019 model akıllı tv açmıyor şaka gibi![]()
selamlar... toshiba 43l2863dat tv var.. bendeki sürümden daha yeni yazılım var mı?
![]()
Evet direk flac uzantılı dosyayı atıyorum usb belleğe ama nedense tv dosyayı bile görmüyor ve ayrıca telefonumdan dlna bağlantısı ile de dosyayı açmaya çalışıyorum tv de ama dosya tv tarafından desteklenmiyor uyarısı veriyor ama telefonumda çalıyor yani dosyada sıkıntı yok.Dosyalar doğrudan FLAC uzantılı mı yoksa .bin veya .cue diye disk kalıbı mı mevcut? Öyleyse eğer, FLAC dosyalarını kalıptan ayıklamanız gerekiyor. Bir de unutmayın, internette sahte FLAC dosyası çok, yani FLAC'in amacı daha az yer kaplaması. Önemli olan FLAC dosyasının hangi kaynaktan alındığıdır.