Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Evet direk flac uzantılı dosyayı atıyorum usb belleğe ama nedense tv dosyayı bile görmüyor ve ayrıca telefonumdan dlna bağlantısı ile de dosyayı açmaya çalışıyorum tv de ama dosya tv tarafından desteklenmiyor uyarısı veriyor ama telefonumda çalıyor yani dosyada sıkıntı yok.

FLAC desteği TV'de var değil mi? Yazılım modlama ile gelebilecek bir şey değil o bence.
Medya Tarayıcı ekranından fotoğraf atar mısınız?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Kullanma klavuzunda bu FLAC 8KHz~96KHz < 1.6Mbps Matroska (.mkv, .mka) şekilde belirtilmiş.
Bunun dışında bir bilgim yok

Bit oranı yüksek olduğu için olabilir. İndirdiğiniz dosyada bitrate ne kadar bakın.
Medya tarayıcıda tümü seçeneğinden girmenize rağmen dosyalar görünmüyorsa farklı diskte bakmayı da deneyebilirsiniz.

O Çevrimdışı

onur46

Aktif Üye
7 Şub 2019
134
37
MERHABA vestel tv acılıyor eldler yanıyor fakat osd ekran yok goruntu yazılımdan olabılır mı acaba varmıdır yazılımı yardımlarınızı rica ederım

223.jpg

224.jpg

225.jpg

4 Çevrimdışı

49UD8200

Yeni Üye
22 Ara 2019
14
Bit oranı yüksek olduğu için olabilir. İndirdiğiniz dosyada bitrate ne kadar bakın.
Medya tarayıcıda tümü seçeneğinden girmenize rağmen dosyalar görünmüyorsa farklı diskte bakmayı da deneyebilirsiniz.

Sanırım dediğiniz gibi bit oranı yüksek olmasından dolayı da olabilir
Flac parçaların bilgilerine baktığımda genelde ya 16 yada 24 bit olarak görünüyor:
Xb5QBk.png
QP9rRZ.png

Neyse artık yapacak bir şey yok yine de teşekkürler yardımcı olduğunuz için :)

Senna Çevrimdışı

Senna

Yeni Üye
23 Ara 2019
5
42
Merhabalar,

Ara sıra kullandığım televizyonum kendi kendine açılmaz oldu. Açmak istediğimde Vestel yazısı ekrana geliyor, sonra kapanıyor ve kırmızı led bir kaç kez yanıp sönmeye başlıyor, sonra kendini tekrar açmayı deniyor ve Vestel yazısı geldikten sonra tekrar kapanıyor ve bu sefer led doğrudan kırmızı yanar şekilde stand by konumuna geçiyor. Açmak istediğimde yine aynısı oluyor. Fişi çıkardım, uzun süre bekledim, tekrar taktım, vs. olmadı.

Sanırım işletim sistemi çöktü. Gün içinde çok az kullandığım, daha 26 aylık televizyonun işletim sistemi kendi kendine çöker mi? Anlam veremedim. Flash bellek ile yazılım yükleme işini yapabilirim. Lakin, televizyon tam anlamıyla açılmadığı için servis menüsüne giremiyorum, dolayısıyla anakart modelini de göremiyorum.

Değerli üstadlar, bu televizyonun yazılımını paylaşırsanız, kendim yükleyerek şansımı denemek istiyorum.

Arkasındaki etiketin fotoğrafını paylaşıyorum. Seri numarası, vs. hepsi yazıyor.

Dahili uydu alıcısı TKGS özelliğine sahip model

IMG_20191220_142228.jpg

IMG_20191220_142310.jpg

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Senna Senna, carbon olanını yükliyebilirsiniz

S Çevrimdışı

Serhat Altun 

Aktif Üye
11 Ara 2019
75
64
Hayırlı Akşamlar Foruma üye olalı yaklaşık onbeş gün kadar oldu o günden bu tarafa sürekli tv ile ilgili hemen her konuyu okumaya çalıştım özellikle modlama konusu ilgimi çekmişti konu ile ilgili proğramları ve açıklamaları yazılım yükleme yöntemlerini arşivime aldım tabi ki bunların hepsi buradaki üstatların sayesinde ve onların vermiş oldukları bilgiler ışığında gerçekleşti bu forumu oluşturanların destek verenlerin sahip oldukları bilgiyi paylaşanların emeğine eline yüreğine bilgisine sağlık bu arada benim tv nin pvr menüsü açık değildi işin doğrusu ihtiyacım da yoktu ( vu duo2 ) cihaz kullanıyorum kayıt işini oradan hallediyorum tv nin pvr menüsünü açtım deneme kayıtları yaptım bana pek kullanışlı gelmediği için kapattım ( bu benim düşüncem tabi ) sürekli tv ile oynuyorum şu ana kadar başıma gelmedi ama bir gün çökertir isem elimin altında full yazılımın olması işimi kolaylaştırır diye düşünüyorum yardımcı olacak üstatlara teşekkür ediyorum
herşey gönlünüzce olsun
tv modeli : 55UD8200
seri no : 8199098900227

I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
203
[Gizli İçerik]
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam rar içindeki usb_auto_update_G6F.txt textte hatalı dosya ismini değiştirmek gerekiyor yoksa tvye yüklenmiyor yazılım daha aşağıda linkini verdiğim txt dosyasıyla değiştirip diğer insanlarla paylaşırsanız sorun yaşamazlar ilerde olursa
iyi günler P pcist
mesajları okurken fark ettim bahsettiğiniz hata nedir
ekteki dosya inmiyor
bir tek romboot_mb120.bin dosyası txt de romboot.bin olarak yazılmış , bu yüzden mi yükleme gerçekleşmemiş

Geri
Üst Alt