By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,236
arkadaşlar vestel mb120 tvde bugün yanlışlıkla otel modunu actım tv tek bir kanalda sabit kaldı hiç bir şekilde kumanda tuşları çalışmıyor yardım edin lütfen kumandasız tv acılırken bi sıfırlama yöntemi varmı yada bu otel modunu devre dışı bırakma şimdiden teşşekkürler eğer bunlar olmazsa ful yazılım ile acılışta tv ye yüklesem sıfırlanırmı diğer yazılımlarla sıfırlanmadı denedim

IMG_20210221_175629.jpg
Menü 7935 Tuşlayın gelen menüde en üst satırı yan tuş ile devre dışı konumuna çekin menü ile geri çıkış yapın.

V Çevrimdışı

volkan5569

Yeni Üye
22 Nis 2019
11
43
Menü 7935 Tuşlayın gelen menüde en üst satırı yan tuş ile devre dışı konumuna çekin menü ile geri çıkış yapın.
kumanda tuşları çalışmıyor kodları biliyorum tv yi fişten cekip takıyorum tv oto acılıyor aynı kanalda kumanda devre dışı telefondan uygulama ile denedim oda çalışmıyor ses menü tuşları hepsi devre dışı

V Çevrimdışı

volkan5569

Yeni Üye
22 Nis 2019
11
43
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
teşşekkürler tv düzeldi sayende

O Çevrimdışı

osmanbey666

Yeni Üye
21 Şub 2021
1
33
merhabalar. model no 32fd4041hm.. sn=7110909 300219 vestel fınux cihazım açılırken takılı kaldı sürekli fınux yazısı geliyor kapanıyor tekrar aynı şey oluyor. ne yapmam gerekli ? şimdiden teşekkürler.

Geri
Üst Alt