D
Dogallıkla5870
Yeni Üye
- 21 Mar 2020
- 32
- 74
Merhaba ben Vestel MB100 ürününe sahibim. Aldım alalı net olmayan bir bulanık görüntüsünün olması nedeniyle cihazın görüntüsünü hiç sevmedim. Yayının çok iyi olduğu anlarda kısmen görüntü netliği oluşuyor. Sayfanızdaki en güncel yazılım televizyonumda yüklü olmasına rağmen görüntü netliğinde fazla bir değişme yok.
Bir ara uydu cihazlarına, özgün programlarla örneğin Kaon'a suni yazılımı atıyorduk, Suniye de Kaon yazılımı atıyorduk. Bunun gibi Vestel marka ve model ürünlerden iyi olan bir yazılımı bir program eşliğinde diğer bir Vestel tv. ürünlerine atmak mümkün mü? Ya da Vestel maka model ve ürünler içinde belli yöntemlerle birbirine atılabilir yazılımlar olabiliyor mu?
Bir ara uydu cihazlarına, özgün programlarla örneğin Kaon'a suni yazılımı atıyorduk, Suniye de Kaon yazılımı atıyorduk. Bunun gibi Vestel marka ve model ürünlerden iyi olan bir yazılımı bir program eşliğinde diğer bir Vestel tv. ürünlerine atmak mümkün mü? Ya da Vestel maka model ve ürünler içinde belli yöntemlerle birbirine atılabilir yazılımlar olabiliyor mu?