D Çevrimdışı

Dogallıkla5870

Yeni Üye
21 Mar 2020
32
74
Merhaba ben Vestel MB100 ürününe sahibim. Aldım alalı net olmayan bir bulanık görüntüsünün olması nedeniyle cihazın görüntüsünü hiç sevmedim. Yayının çok iyi olduğu anlarda kısmen görüntü netliği oluşuyor. Sayfanızdaki en güncel yazılım televizyonumda yüklü olmasına rağmen görüntü netliğinde fazla bir değişme yok.

Bir ara uydu cihazlarına, özgün programlarla örneğin Kaon'a suni yazılımı atıyorduk, Suniye de Kaon yazılımı atıyorduk. Bunun gibi Vestel marka ve model ürünlerden iyi olan bir yazılımı bir program eşliğinde diğer bir Vestel tv. ürünlerine atmak mümkün mü? Ya da Vestel maka model ve ürünler içinde belli yöntemlerle birbirine atılabilir yazılımlar olabiliyor mu?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,238
Merhaba ben Vestel MB100 ürününe sahibim. Aldım alalı net olmayan bir bulanık görüntüsünün olması nedeniyle cihazın görüntüsünü hiç sevmedim. Yayının çok iyi olduğu anlarda kısmen görüntü netliği oluşuyor. Sayfanızdaki en güncel yazılım televizyonumda yüklü olmasına rağmen görüntü netliğinde fazla bir değişme yok.

Bir ara uydu cihazlarına, özgün programlarla örneğin Kaon'a suni yazılımı atıyorduk, Suniye de Kaon yazılımı atıyorduk. Bunun gibi Vestel marka ve model ürünlerden iyi olan bir yazılımı bir program eşliğinde diğer bir Vestel tv. ürünlerine atmak mümkün mü? Ya da Vestel maka model ve ürünler içinde belli yöntemlerle birbirine atılabilir yazılımlar olabiliyor mu?
hosbulduk hosbulduk Ustayı etiketledim farklı yazılım konusunda genelde kendisi destek veriyor.

T Çevrimdışı

teknohome

Yeni Üye
10 Ocak 2019
43
34
İyi günler ustalarım.. Toshiba 43l2863dat TV miz var.. TRT grubu çekiyor diğer çekmiyor..13 /18 voltaj var..

IMG-20201028-WA0005.jpg
20201028_164831.jpg

full yazılım denemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,238
İyi günler ustalarım.. Toshiba 43l2863dat TV miz var.. TRT grubu çekiyor diğer çekmiyor..13 /18 voltaj var..

IMG-20201028-WA0005.jpg
20201028_164831.jpg

full yazılım denemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
Yaklaşık 1,5 Yıldır aynı yazılım ile tüm kanalları gösteren tv yine gösterir sorun yazılımsal değildir. Donanımsaldır donanıma anten tesisatı da dahildir. İlk kurulum deneyin tv yi farklı bir anten sisteminde deneyin sorun nerede kesinleşecektir.

T Çevrimdışı

teknohome

Yeni Üye
10 Ocak 2019
43
34
Yaklaşık 1,5 Yıldır aynı yazılım ile tüm kanalları gösteren tv yine gösterir sorun yazılımsal değildir. Donanımsaldır donanıma anten tesisatı da dahildir. İlk kurulum deneyin tv yi farklı bir anten sisteminde deneyin sorun nerede kesinleşecektir.
Farklı antenle denendi.. ilk kurulum yapıldı.. servis menüsünde fabrika ayarları yapıldı.. ama sonuç değişmedi... 13 18 voltaj ları da var.. voltaj ayrımı da yapıyor ama olmadı.. H yatay kanal voltaj ı var ama gelmiyor..

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,238
Farklı antenle denendi.. ilk kurulum yapıldı.. servis menüsünde fabrika ayarları yapıldı.. ama sonuç değişmedi... 13 18 voltaj ları da var.. voltaj ayrımı da yapıyor ama olmadı.. H yatay kanal voltaj ı var ama gelmiyor..

Yazılım link

M Çevrimdışı

metalurjist19

Yeni Üye
11 Eki 2020
21
38
merhaba toshiba 58ul3a63dt modelini a101 den yeni aldım yazılım güncellemesi var ancak bir türlü wireless ile yükleme yapmadı bunu flash ile güncel yazılımı var mı arkadaşlar l, birde anakart desteği varsa pixelence açılabilir mi, ayrıca başka özellik açılabilir tavsiyeniz var mı

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
hosbulduk hosbulduk Ustayı etiketledim farklı yazılım konusunda genelde kendisi destek veriyor.

Bu etiket bildirimi her nedense yok bende, o yüzden cevap gecikmeli oldu.
Mb100 icin bende panasonic ve medion yazilimi mevcut ,sadece özelden full yaziliminiz var ise paylasiyorum herhangi bir riskli durum ortaya cikabilir diye.Su ana kadar yükleyen arkadaslardan görüntü anlaminda olumlu geri bildirim oldu,panasonic yazilimda bein connect uygulamasinin calistigi bildirildi.Denemek isterseniz ve full yaziliminiz varsa özelden paylasirim.

Geri
Üst Alt