Hi-Level 43HL560 Full HD 43" Uydu Alıcılı LED Televizyon kırmızı ışık yanıp sönüyor sanırım yazılım atılması gerekiyor rica etsem yazılımını paylaşır mısınız. seri no: 8016683 800641 (teşekkürler)
Hi-Level 43HL560 Full HD 43" Uydu Alıcılı LED Televizyon kırmızı ışık yanıp sönüyor sanırım yazılım atılması gerekiyor rica etsem yazılımını paylaşır mısınız. seri no: 8016683 800641 (teşekkürler)
Teşekkürler deneyeceğim bunu. Bu ayarları yapmak 5 ghz nin geliş kalitesini etkiler mi? Bilmediğim için soruyorum.Modem ayarlarınızla alakalı olması kuvvetle muhtemel.
TV muhtemelen 5GHz üzerinden AC değil sadece N standartını destekliyor. Modem arayüzünden 5GHz için N desteğinin aktif olup olmadığına bakın. Bunun dışında 5GHz bandı için kanal seçimi otomatikteyse manuel'e alıp, 36,40,44 gibi alt kanallardan birine alarak denemeler yapın.
Kurtarmada denemedim aynı hiç bir tepki yok stanbayda sabit kalıyorLink attım ya orada mevcut
MB82 kurtarma yükledim Aynı stanbay kırmızı ışıkta sabit herhangi bir değişiklik yok[URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
Açma tuşuna bas standbay yanıp sönmeye başladığı gibi ok tuşuna basılı tut sorun devam ederse donanımsal bir hata vardırMB82 kurtarma yükledim Aynı stanbay kırmızı ışıkta sabit herhangi bir değişiklik yok
OkAçma tuşuna bas standbay yanıp sönmeye başladığı gibi ok tuşuna basılı tut sorun devam ederse donanımsal bir hata vardır
Üstadım teşekkür ederim zahmet verdim. Lakin sinyal 6 saat geçmesine rağmen yanıp sönüyor seri seri flashın ısıklarıda stnadby ısıgıda yanıp sonuyor hızlıca ama bu kadar uzun sürmesi normal mi? kurulum hala devam ediyor.
Linkteki yazılımı yükleyiniz.Üstadım teşekkür ederim zahmet verdim. Lakin sinyal 6 saat geçmesine rağmen yanıp sönüyor seri seri flashın ısıklarıda stnadby ısıgıda yanıp sonuyor hızlıca ama bu kadar uzun sürmesi normal mi? kurulum hala devam ediyor.
Kesinlikle sonuç başarılı emepğinize yüreğinize sonsuz teşekkürler. 6 adet flash değişiminden sonra gönderdiğiniz ile kurulum 5 dakikada hazır oldu. saygı ve hürmetlerimle teşekkür ederım.Linkteki yazılımı yükleyiniz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sonucu yazınız.
Lütfen MENU 4725 ile bir resim ekleyin.Kesinlikle sonuç başarılı emepğinize yüreğinize sonsuz teşekkürler. 6 adet flash değişiminden sonra gönderdiğiniz ile kurulum 5 dakikada hazır oldu. saygı ve hürmetlerimle teşekkür ederım.
Rica ederim.Kesinlikle sonuç başarılı emepğinize yüreğinize sonsuz teşekkürler. 6 adet flash değişiminden sonra gönderdiğiniz ile kurulum 5 dakikada hazır oldu. saygı ve hürmetlerimle teşekkür ederım.