F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
merhabalar evde gündüz veya gece ışıklar açıkken televizyon izleyemiyorum yansıma yapıyor mat ekranlı tv var mı

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
MERHABA
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TVb555e502e714e7eb.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MERHABA
BANA FULL YAZILIM GEREKİYOR
YARDIM RİCA
TŞK
Yazılım link

D Çevrimdışı

Dogallıkla5870

Yeni Üye
21 Mar 2020
32
74
Bu etiket bildirimi her nedense yok bende, o yüzden cevap gecikmeli oldu.
Mb100 icin bende panasonic ve medion yazilimi mevcut ,sadece özelden full yaziliminiz var ise paylasiyorum herhangi bir riskli durum ortaya cikabilir diye.Su ana kadar yükleyen arkadaslardan görüntü anlaminda olumlu geri bildirim oldu,panasonic yazilimda bein connect uygulamasinin calistigi bildirildi.Denemek isterseniz ve full yaziliminiz varsa özelden paylasirim.
Merhaba değerli hosbulduk. Elimde ful yazılım var. Denemek isterim memnun olurum. geri dönüş te yaparım tabii. Her iki yazılımı da dener başarılı olursa iyi olandan karar kılarım. Aksama ve deneyimlerimi de sizle paylaşırım. Saygılarımla.

D Çevrimdışı

Dogallıkla5870

Yeni Üye
21 Mar 2020
32
74
Bu etiket bildirimi her nedense yok bende, o yüzden cevap gecikmeli oldu.
Mb100 icin bende panasonic ve medion yazilimi mevcut ,sadece özelden full yaziliminiz var ise paylasiyorum herhangi bir riskli durum ortaya cikabilir diye.Su ana kadar yükleyen arkadaslardan görüntü anlaminda olumlu geri bildirim oldu,panasonic yazilimda bein connect uygulamasinin calistigi bildirildi.Denemek isterseniz ve full yaziliminiz varsa özelden paylasirim.
Televizyona ait detaylı teknik bilgiler de şöyle:
Model No: 4K 3D smart 48UA9300 48 Led TV
-SN7531106600166
MB100 100978651602600166 V33.11 Ful yazılım kimliği
Merhaba ,özel mesaj ile paylastim yazilim linklerini,mesajinizi kontrol edip indirebilirsiniz..
İndirdim. Teşekkürlerimle. Ve daha sonra sonucu paylaşmak dileği ile güzel insan. Saygılarımla.

D Çevrimdışı

Dogallıkla5870

Yeni Üye
21 Mar 2020
32
74
Merhaba değerli üstadım hosbulduk

Konunuz dahilinde işin erbabı olduğunuz açık. Üpload ettiğiniz Panasonic ve Medion yazılımlarını sorunsuz yükledim. Mevcut Vestel yazılımıyla arasında bir fark göremedim. Ama kurulu olarak tüm gün boyu test edip farkı görmeye çalışacağım.

Dediğiniz gibi önce Medion'u denedim. Atmadı. Flasha baktım 88155 KB boyut 17 KB inmiş. Anlam veremedim. Sildim Panasoniği yükledim. Sonrada tekrardan Medion'u yükledim. İkisi de oldu. Medion ile Panasonik karıştırmadım ve yanılmıyorsam hem boyut olarak aynılar hem menü olarak aynılar. Çok teşekkürler.

Ayrıca ilk talebimi değerlendirip sizi sayfama etiketleyen By-Trole de ilgisi nedenle olmak üzere her ikinizin de nezahat ve nezaketinize çok teşekkürler

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Merhaba değerli üstadım hosbulduk

Konunuz dahilinde işin erbabı olduğunuz açık. Üpload ettiğiniz Panasonic ve Medion yazılımlarını sorunsuz yükledim. Mevcut Vestel yazılımıyla arasında bir fark göremedim. Ama kurulu olarak tüm gün boyu test edip farkı görmeye çalışacağım.

Dediğiniz gibi önce Medion'u denedim. Atmadı. Flasha baktım 88155 KB boyut 17 KB inmiş. Anlam veremedim. Sildim Panasoniği yükledim. Sonrada tekrardan Medion'u yükledim. İkisi de oldu. Medion ile Panasonik karıştırmadım ve yanılmıyorsam hem boyut olarak aynılar hem menü olarak aynılar. Çok teşekkürler.

Ayrıca ilk talebimi değerlendirip sizi sayfama etiketleyen By-Trole de ilgisi nedenle olmak üzere her ikinizin de nezahat ve nezaketinize çok teşekkürler
Rica ederim, mb100 smart özellikli kartlar icinde benim tek deneme imkanimin olmadigi vestel anakartidir digerlerinin hepsini denedim, kendi deneyimim olmadigi icin yorum yapamayacagim ,yükleyen kisilerin geri bildirimi olumlu idi..

Geri
Üst Alt