Z Çevrimdışı

zafercr

Yeni Üye
12 Tem 2020
6
67
seri no SN:7227783 400153 tamire geldi. Anakart değişmemiş diye tahmin ediyorum.Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arka kapaktaki seri noyu yazarmısın. anakart değişikliği oldumu?

seri no SN:7227783 400153 tamire geldi. Anakart değişmemiş diye tahmin ediyorum.Teşekkürler

regala5168a435a1a421c.jpg

regal1.jpg

regal3.jpg
regal25f4bdd909ba79288.jpg

Son düzenleme:
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50

regala5168a435a1a421c.jpg

regal1.jpg

regal3.jpg
regal25f4bdd909ba79288.jpg

G Çevrimdışı

gokanuysal

Yeni Üye
25 Ağu 2020
3
40
20200825_033131.jpg

Merhaba 43 inç uhd tv almıştım vestelden lakin çok problem çıkartmaya başladığında kapanıp açılma bazen öndeki ışık sabaha kadar yanıp sönüyor tv açılmıyor kumanda donuyor usb den film izlerken veya ses sisteminden film izlerken senkranizasyon sorunu ses ile ilgili wifi 5 saniyede bşr kopup tekrar bağlanıyordu falan neyse 3-4 kez servise gönderdim yok güncellendi yok ana kart değişti falan sorun düzelmedi bende tüketici haklarına verdim aylar sonra tv yi aynı özelliklerde yeni bir tv ile değiştirdiler ( keşke para iadesi alsaydım) neyse getirdiler kurdular başta sıkıntı yoktu sonra ara ara kapanmaya başladı tekrar açılıyor falan ama bugün delirtti iyice bunedir 3 saatte en az 20 kez kapanıp açıldı bıktım yukarıda resim ekledim ben yazarken hala kapanıp açılmaya devam ediyor.
Tekrar servisle uğraşmadan tüketici haklarınamı versem yoksa yapılabilecek bir şey varmıdır

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
20200825_033131.jpg

Merhaba 43 inç uhd tv almıştım vestelden lakin çok problem çıkartmaya başladığında kapanıp açılma bazen öndeki ışık sabaha kadar yanıp sönüyor tv açılmıyor kumanda donuyor usb den film izlerken veya ses sisteminden film izlerken senkranizasyon sorunu ses ile ilgili wifi 5 saniyede bşr kopup tekrar bağlanıyordu falan neyse 3-4 kez servise gönderdim yok güncellendi yok ana kart değişti falan sorun düzelmedi bende tüketici haklarına verdim aylar sonra tv yi aynı özelliklerde yeni bir tv ile değiştirdiler ( keşke para iadesi alsaydım) neyse getirdiler kurdular başta sıkıntı yoktu sonra ara ara kapanmaya başladı tekrar açılıyor falan ama bugün delirtti iyice bunedir 3 saatte en az 20 kez kapanıp açıldı bıktım yukarıda resim ekledim ben yazarken hala kapanıp açılmaya devam ediyor.
Tekrar servisle uğraşmadan tüketici haklarınamı versem yoksa yapılabilecek bir şey varmıdır

Gizlilik ayarlarından HBB seçeneğini kapatıp dener misin.

S Çevrimdışı

suat51

Yeni Üye
25 Ağu 2020
3
41
Daha önce cevaplandı
Adem bey merhaba;

Öncelikle herkes adına buradan size çok teşekkür ediyorum.İnsanlara yardımcı olmaktan mutlu olduğunuzu düşünüyorum.Herkes bunu yapmaz.

Benimde hi level led tvnin standby ledi yanıp sönüyor.Ekran gelmiyor.Forumda biraz inceleme yaptım.Yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Güç kartını ölçü aleti ile kontolünü sağladım.Herhangi bir sorun görünmüyor.

17MB82S SERİ NO :7487067500005 full yazılım gerektiğini düşünüyorum.Tşkler.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Adem bey merhaba;

Öncelikle herkes adına buradan size çok teşekkür ediyorum.İnsanlara yardımcı olmaktan mutlu olduğunuzu düşünüyorum.Herkes bunu yapmaz.

Benimde hi level led tvnin standby ledi yanıp sönüyor.Ekran gelmiyor.Forumda biraz inceleme yaptım.Yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Güç kartını ölçü aleti ile kontolünü sağladım.Herhangi bir sorun görünmüyor.

17MB82S SERİ NO :7487067500005 full yazılım gerektiğini düşünüyorum.Tşkler.
Sn S suat51 takip ediyorum 4. Farklı konuda yazmanızı gerceklestirdiniz. Halbuki ilk mesajda size full yazılım verdim. Bir daha yazarken dikkat ediniz.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arkadaşlar şu anda kapatmadım tv sabah kendiliğinden kapanmadı anlamadığım şu bu Vestel bu kadar özellik koymuşsa böyle problemler çıktıkça onu kapat bunu kapat yapacaksak bu tv lerin kronik problemleri var demektir.
Bazı şeyler vestelin elinde değildir. Örnek geçen hafta bı kaç kanal EPG hatalı gönderince mb130s ana kartlar reset problemi çıktı. Aynı durum hbbtv kaynaklıdır. Çünkü hbbtv yayıncı kuruluşun uygulamasıdır. Bazı kanallarda üste hata metni çıkıyor bazı kanallarda görüntü yarım oluyor bazı kanallarda reset problemi oluyor. Bunu becerttiremediler.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Arkadaşlar şu anda kapatmadım tv sabah kendiliğinden kapanmadı anlamadığım şu bu Vestel bu kadar özellik koymuşsa böyle problemler çıktıkça onu kapat bunu kapat yapacaksak bu tv lerin kronik problemleri var demektir.

Siz sordunuz biz de yol gösterdik bu bahsettiklerinizi Vestel firması ile paylaşmanız gerekir. Özellik olsa suç olmasa suç hep eleştiri yapılıyor.
Siz herhangi bir kanal izlerken tv arka planda farklı işlemler de yapar teletext , epg , hbb vs bilgilerini almak gibi yayıncı kuruluştan hatalı bilgi gelirse saat bile uyuşmaz fark çok ise tv onu çözmeye çalışır çözemediği durumlarda da reset atar bazen bilgisayarlarda reset atabiliyor.

Geri
Üst Alt