B Çevrimdışı

berat2408_05

Yeni Üye
27 Ağu 2020
10
24
Servisten destek alın donanımsal bir uygulama yapılacak
Servise gitti geldi cihaz zaten donanımsal olarak kontrol ettik, bizdeyken öyle bir sorun yok diyorlar. Tekrarlanırsa full yazılım yükleyin diyor. Televizyon sürekli açık bazen hd kanal yayınları gidiyor donanımda sorun yok yazılım güncellemeseydiniz fabrika yazılımı çoğunlukla stabildir zaten diyorlar.. Bana bugün gelin alın cihazı dediler. Bu kadar erken hall olacağını düşünmemiştim 1 günde tamir garip geldi ellerinde başka cihazlarda oluyor sonuçta..

E Çevrimdışı

erdemer71

Yeni Üye
27 Ağu 2020
1
56
20200827_200414.jpg

Bu model televizyonumda vewd uygulaması yok dolayısıyla ıp tv de yok bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

B Çevrimdışı

berat2408_05

Yeni Üye
27 Ağu 2020
10
24
43F9401 full yazılım talep ediyorum cihaz hâlâ kendini kapatmaya devam ediyor servisi aradım yazılımla düzelecek gibi görünüyor düzelmezse donanımsal olarak çözmeye çalışırız dedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Toshiba vestel yazılımı kullanıyor ama philips bilemem
Servise gitti geldi cihaz zaten donanımsal olarak kontrol ettik, bizdeyken öyle bir sorun yok diyorlar. Tekrarlanırsa full yazılım yükleyin diyor. Televizyon sürekli açık bazen hd kanal yayınları gidiyor donanımda sorun yok yazılım güncellemeseydiniz fabrika yazılımı çoğunlukla stabildir zaten diyorlar.. Bana bugün gelin alın cihazı dediler. Bu kadar erken hall olacağını düşünmemiştim 1 günde tamir garip geldi ellerinde başka cihazlarda oluyor sonuçta..
Yardımcı olmanızı bekliyorum, Şimdiden teşekkürler..

43F9401 (20275687) Kendi kendini kapatıyor daha 24 günlük olmasına rağmen.

IMG_20200824_191617.jpg

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

coolman54 

Yeni Üye
6 Haz 2020
20
39
tv kendi uydu alıcısını takınca ses var harici hd cihaz takınca ses vermiyor scarttan takınca ses veriyor hdmı ps takınca sesde sorun yok neden olabilşr ve guncel yazılımını eklerseniz sevinirim iyi forumlar

WhatsApp-Image-2020-08-28-at-12.15.46.jpg

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
515
MB120 CARBON V2.45.29.1. Güncellemesi sonrası kendi browseri ile netten film açmaya başladı cidden şaşırdım

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
tv kendi uydu alıcısını takınca ses var harici hd cihaz takınca ses vermiyor scarttan takınca ses veriyor hdmı ps takınca sesde sorun yok neden olabilşr ve guncel yazılımını eklerseniz sevinirim iyi forumlar

WhatsApp-Image-2020-08-28-at-12.15.46.jpg
Uydu alıcısı sorun ki olabilir mi ? Yada onu bağladığın kablo?

B Çevrimdışı

berat2408_05

Yeni Üye
27 Ağu 2020
10
24
Garantisi yok mu ? Gelsin servis kursun niye uğraşıyor sun ki ?
Abi sen şuan bunu yazarken televizyon yine kapanıyor, servise verdiğimde de gidip kendim almam gerekiyor eski vestel cihazım bozulduğunda da kendim gidip alırdım servisle kavgalıyız o yüzden bana full yazılım yükle diyorlar :)

B berat2408_05, F fikoloji

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mustafaates

Yeni Üye
28 Ağu 2020
3
39
Abi sen şuan bunu yazarken televizyon yine kapanıyor, servise verdiğimde de gidip kendim almam gerekiyor eski vestel cihazım bozulduğunda da kendim gidip alırdım servisle kavgalıyız o yüzden bana full yazılım yükle diyorlar :)

B berat2408_05, F fikoloji
merhaba mb98 anakartlı bir vestel smart kullanıyorum youtube nasıl düzeltebilirim

Geri
Üst Alt