By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,803
Rica ederim.Hocam sonuç harika yüklemede falan kesinlikle bir sorun çıkmadı yardımınız ve emeğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kanal listesinide bu forumdan indirdim. Tekrar çok teşekkürler
Rica ederim.Hocam sonuç harika yüklemede falan kesinlikle bir sorun çıkmadı yardımınız ve emeğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kanal listesinide bu forumdan indirdim. Tekrar çok teşekkürler
Cod panel ?.Hocam yardımcı olabilir misiniz yanlış yazılım yükledim tv döngüye girdi açılmıyor. rica etsem Hi Level 49 UHL650 MB130 V5 SERİSİ anakart için full yazılım paylaşabilir misiniz :(
Hocam sonuç harika yüklemede falan kesinlikle bir sorun çıkmadı yardımınız ve emeğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kanal listesinide bu forumdan indirdim. Tekrar çok teşekkürler
Cod panel ?.
MENU 4725 ile bir resim koyun
teşekkürler hocam sorun çözüldüBir resmin kaydettiğini sanıyordum. Aceleniz varsa, panel kodunu gönderin. Değilse, Türk büyüklerinden yardım bekleyin.
Veya onarım yazılımını deneyebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ve garantisi yok mu?Vestel 43F9401 (20275687) cihaz kendi kendini kapatıyor, 26 günlük olmasına rağmen.
Garanti var olmasına ama ben yazılımını yükselttiğimden beri oluyorVe garantisi yok mu?
Google translate43F9401 (20275687) Kendi kendini kapatıyor daha 24 günlük olmasına rağmen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Garanti var olmasına ama ben yazılımını yükselttiğimden beri oluyor
43F9401 (20275687) Kendi kendini kapatıyor daha 24 günlük olmasına rağmen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Garanti var olmasına ama ben yazılımını yükselttiğimden beri oluyor
arka kapaktaki seri noyu yazarmısın. anakart değişikliği oldumu?yvestel 50FR4010 (17mb82S) full yazılım talep edebilirmiyim.Ekran yeşil gösteriyor. Yazılar kırçıllı çıkıyor. Teşekkürler