T Çevrimdışı

toles

Yeni Üye
22 Ağu 2020
6
50
bu işlemi tv çalışır durumda yaptıysanız statik enerjiden hdmı girişleri arızalanmış olabilir. ty ye anten kablosu bile bağlanırken kapalı yada enerji nin olmaması ESD riski açısından daha güvenli
İlk HDMI taktığımda Tv enerjiye takılıydı fakat tvyi çalıştırmamıştım. Fakat şöyle ki bu Tv ile geçen aylarda çalışır vaziyetteyken HDMI kablolarını çıkarıp değiştirmiş ve sinyalde hiç sorun yaşamamıştım. HDMI aktif hale getirmek için benim yapabileceğim bir şey var mı?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
T toles
Yanlış yazılım yüklenmedikçe ve kablolarınız sağlam ise tv ilk kuruluma dönderilip tekrar kurulduğunda harici giriş portlarının hepsi aktif olur. Aktif olmuyorsa sorun donanımsaldır.

T Çevrimdışı

toles

Yeni Üye
22 Ağu 2020
6
50
T toles
Yanlış yazılım yüklenmedikçe ve kablolarınız sağlam ise tv ilk kuruluma dönderilip tekrar kurulduğunda harici giriş portlarının hepsi aktif olur. Aktif olmuyorsa sorun donanımsaldır.
Yazılım yüklenmedi, yazılım yüklemeyi TV den wifiye bağlanarak Menü/Ayarlar/Sistem/ Daha Fazla/ Yazılım Yükseltme den denedim. Fakat "yazılım yüklendi tekrar açılıp kapanacak " diyor , takılıp kalıyor. Tekrar açtığımda eski yazılımı görüyorum .(V.1.31.7.0) Uygulama sürümü ise V.0.26.1.0.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazılım yüklenmedi, yazılım yüklemeyi TV den wifiye bağlanarak Menü/Ayarlar/Sistem/ Daha Fazla/ Yazılım Yükseltme den denedim. Fakat "yazılım yüklendi tekrar açılıp kapanacak " diyor , takılıp kalıyor. Tekrar açtığımda eski yazılımı görüyorum .(V.1.31.7.0) Uygulama sürümü ise V.0.26.1.0.
USB den Yazılım yükleyerek sorunu çözme imkanı var mı?

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

staelektronik

Yeni Üye
23 Ağu 2020
4
39
WhatsApp-Image-2020-08-23-at-16.27.21.jpg

hocam vestel tv standby da kalıyor. yazılım için bir link atabilirmisiniz. 17MB140 ana kart

Son düzenleme:
yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
menu 4725 yapsamda ekran gelmiyor. vestel yazısı gelip gidiyor. sonra stanby düşüyor. ekrana herhangi bir bilgi gelmiyor
Bir resmin kaydettiğini sanıyordum. Aceleniz varsa, panel kodunu gönderin. Değilse, Türk büyüklerinden yardım bekleyin.

Veya onarım yazılımını deneyebilirsiniz.

Geri
Üst Alt