E Çevrimdışı

eprex123

Yeni Üye
18 May 2020
21
27
Buradan daha eski bir sürümü seçin:
[URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]

Güncel sürümlerde toshiba,carbon,titanium gibi seçenekler bulunurken eski sürümlerde bu seçenekler bulunmuyor.Hangisinin uygun olduğunu nasıl anlarım ? Ve normal core güncelleme yapar gibi downgrade yapmak mümkün mü ?

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
Ben gü

Ben güncel yazılım aramıyorum,zaten tv yi güncelledikten sonra bu tür codec problemleri ortaya çıktı.Anladığım kadarıyla full yazılım tvyi ilk haline getiriyor.Bu yüzden full yazılım talep ettim.
17MB120 panel VES490QNUS-2W-U01 için bir yazılımım var. Belki daha eski bir versiyondur ve ihtiyacınız olan şey budur.
Kendi sorumluluğunuzda deneyebilirsiniz.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
A2DE863F-DBB7-4967-BA80-DB5232DC9685.jpg

T Çevrimdışı

toles

Yeni Üye
22 Ağu 2020
6
50
Merhabalar, JVC marka LT-49VF52M cihazım var. Cihazın HDMI girişlerinden sinyal alamamaya başladık. USB ve Netflix, youtube kısmında bir sorun görünmüyor. Yazılımı yükseltirsek düzelebilir düşüncesiyle cihaz kumandası üzerinden Ev tuşundan Ayarlardan yazılımı yükselt komutu verdiğimizde belli bir süre sonra "yeni yazılım indirildi. Alıcınız az sonra yeniden başlatılacaktır" mesajı alıyoruz, fakat 2-3 saat hiç bir şey olmuyor. HDMI girişlerini aktif duruma getirmek için ne yapmalıyız. Teşekkür Ederim.
757ADE3A-1B54-4EC6-9EA7-6421E58661B6.jpg

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Merhabalar, JVC marka LT-49VF52M cihazım var. Cihazın HDMI girişlerinden sinyal alamamaya başladık. USB ve Netflix, youtube kısmında bir sorun görünmüyor. Yazılımı yükseltirsek düzelebilir düşüncesiyle cihaz kumandası üzerinden Ev tuşundan Ayarlardan yazılımı yükselt komutu verdiğimizde belli bir süre sonra "yeni yazılım indirildi. Alıcınız az sonra yeniden başlatılacaktır" mesajı alıyoruz, fakat 2-3 saat hiç bir şey olmuyor. HDMI girişlerini aktif duruma getirmek için ne yapmalıyız. Teşekkür Ederim.
757ADE3A-1B54-4EC6-9EA7-6421E58661B6.jpg
menü 4725 tuşlatın diagnostic içinde factory reset üzerin ok tuşuna basın cihaz reset lensin bu şekilde bir deneyin

senseman06 Çevrimdışı

senseman06

Yeni Üye
17 Ağu 2019
10
40
vestel 48fb7500 tv'ye BLUTV yüklemenin bir yolu varmı acaba ? market'de varmı yada ben mi bulamadım

T Çevrimdışı

toles

Yeni Üye
22 Ağu 2020
6
50
Kurulumu yanlış yapmışsınız

İlginize teşekkür ederim.?
Ben şöyle ayar yapıyorum,
1 de Türkçe ve Türkiye'yi seçiyorum
2 de Ev modunu, Hepsini kabul ediyorum Kabul edip ileriyi seçiyorum
3 de Kablosuz seçiyorum daha sonra ayarlamak için ileriye yi basıp geçiyorum
Daha sonra kuru seçerek geçiyorum
4 de yayın tipini seç kısmında da HDMI dan sinyal alabilmek için herhangi biryere seçmeden ileriyi yi seçiyorum. Ayar yapmadan devam etmek için Eveti seçiyorum.
Daha sonra sinyal olan bir HDMI kablosunu HDMI girişine takıyorum. Sinyal yok uyarısı alıyorum.

Kanal ayarlama yapmam gerekiyormu? Mesala dsmart receiver çıkışını HDMI ile bağlamak istiyorum?
Teşekkürler

Geri
Üst Alt