TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
Merhaba..Regal 40R8070U model TV de yazılım yükseltmek istiyorum..
Yükseltme yaparsam Netflix gelir mi ?MB120 TV ama 2016 yazılımı ile duruyor hâlâ..
Çok teknoloji ile aram yok ,tam ne yapmam gerekiyor
Yükseltme yaparsam Netflix gelir mi ?MB120 TV ama 2016 yazılımı ile duruyor hâlâ..
Teşekkürler hocam..Çok fazla bilgim yok bu konuda dediğim gibi... Klasör de Netflix yazan dosyayı kullanmam lazım sanırım..
I need the panel profile VESTEL_D1_PLUS_PNL_.bin for main 17MB95M and panel VES400UNDS-N01.
Thanks in advance
mb70 anakartlı malesefyok. çok eski anakart çalışıyorsa yazılım denemeyin riskli anakarttırMerhabalar bende vestel 32pf7017 var buna firmware update var mıdır? Şu anki firmware v.0.11.11
Hiç bi yerde bulamayız mı ? Bazen renkler maviye kayıyor aç kapa yapınca çözülüyor bazen ses olmuyor çözüm aç kapa oluyor yazılım yükleme tarihi 2012/04/25 tv standby ledi yanıp sönüyordu garanti kapsamında değiştirmişlerdimb70 anakartlı malesefyok. çok eski anakart çalışıyorsa yazılım denemeyin riskli anakarttır
fulmerhabalar SEG cihazımda kırmızı ışık yanıp sönme ve ekran gelmeme sorunu oluştu öncelikle kurtarma yazılımı yüklemeyi denemek istiyorum ama bir türlü doğru yazılımı bulamadım.elinizde varsa paylaşırmısınız teşekkürler...
fotoğrafta tam belli olmuyor kart versiyonu sanırım 362H