TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
kurtarma yok ful vermişdim farklı usb ile deneyin.vestel mb130 anakart için kurtarma versi yokmu arkadaslar bırı bılgı versın çöpe mi atim tv yi
kurtarma yok ful vermişdim farklı usb ile deneyin.vestel mb130 anakart için kurtarma versi yokmu arkadaslar bırı bılgı versın çöpe mi atim tv yi
menü-ayarlar-daha fazla kısmında cec etkinmi?Merhaba arkadaşlar. Yeni yazılım için yardımcı olur musunuz? Ses sistemi bağladığımda tvden de ses geliyor ve tv kumandasından ses kısılıp açılmıyor..
s.a
32HD7100
full yazilm
farklı usb den de denedim ama yok çöp tvkurtarma yok ful vermişdim farklı usb ile deneyin.
tekrar tekrar deniyorum farklı browser larla da deniyorum ama indiremiyordum ancak cepten indirebildim teşekkürlerlinkten indirme yapılmıyor
Eğer tv ilk yazılım versiyonu V3 ise ,ve sende V5 yükledi isen ,evet tv senin yazışın ile çöp oluyor ,hatta tersi durumda da çöp oluyor tabiri caiz ise , ama aslında çöp olmaz ,yeni bir kart alırsın yine kullanırsın tvyi ,büyük ihtimalle flash çökmüştür bu durumda geri de gelmez maalesef ,dediğm gibi yeni bir kart alırsan tv canlanırfarklı usb den de denedim ama yok çöp tv
malesef spı flash hemde nand flash programlanacak.çevreniz program cihazı olana tamirci varsa yapabilir.farklı usb den de denedim ama yok çöp tv
SN:7364144 500947
Full yazilimi paylaşır misiniz rica etsem.
Benim tv vestel yanlışlıkla panel yazilimi yukledim ve SEG logosu çıkıyor. 17mb82 kurtarma yazilimi yukledim lakin yine SEG logosu cikip kapanıyor.
kartına baktım adamlar 650 ₺ +kdv+kargo istiyo zaten tv yi 2200₺ ye almışım saçmalıkEğer tv ilk yazılım versiyonu V3 ise ,ve sende V5 yükledi isen ,evet tv senin yazışın ile çöp oluyor ,hatta tersi durumda da çöp oluyor tabiri caiz ise , ama aslında çöp olmaz ,yeni bir kart alırsın yine kullanırsın tvyi ,büyük ihtimalle flash çökmüştür bu durumda geri de gelmez maalesef ,dediğm gibi yeni bir kart alırsan tv canlanır
17MB140 panel VES395UNDC-2D-N12. Click left on rar.adem usta kolay gelsin
vestel 17mb140
ustam kart 17mb140 vestel logosundan sonra tv reset atıyor yazılımların içinden bir kaç yazılım denedim tv şimdi düzeldi açılıyor anten kablosunu takınca görüntü gelmiyor ama ses var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
resimdeki seri numarasına uygun yazılım var mı acaba teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
usta kolay gelsin vestel logosundan sonra tv reset atıyordu yazılım denedim şimdi açılıyor herşey normal ama anten kablosunu taktığın zaman görüntü gidiyor sadece ses var