Hocam full yukleme dıskı yaptım ama standby ışığı hızlı yanıp sönüyor sadece öle kaldı dısya doğrumudur ekde gonderdım ama yardımcı olursanız sevırnırım.
mb130_PM51_connected.bin adını sen mi değiştirdin ?Hocam full yukleme dıskı yaptım ama standby ışığı hızlı yanıp sönüyor sadece öle kaldı dısya doğrumudur ekde gonderdım ama yardımcı olursanız sevırnırım.
evet bi videoda adem bey sorun yaşandığını bu şekilde olması gerektiğini sölemişti bende öle yaptım yanlışmıdır ?mb130_PM51_connected.bin adını sen mi değiştirdin ?
Resimdeki TV standby da iken kırmızı ışık sabit yanarken kumandadan açma tuşuna basınca aralıksız olarak hızlı şekilde yanıp sönüyor ve TV açılış logosu görünüp kapanıyor ışık yanıp sönmeye devam ediyor ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz
Yazılım doğru, kurtarma yazılımı yok, eğer V3 versiyonuna v5 guncellemedi denedi isen ana kart bay bay olmuştur.bunun bir kurtarma yazılımı olabılırmı yada ne yaptıysak düzelmıyor.
Verdiğiniz yazılımı aynı anlattığınız şekilde biçimlendirilmiş usb içine atıp tv ye taktım ve ok tuşuna basılı tutarak fişi taktım bir süre sonra led hızlı şekilde yanıp sönmeye başlayınca ok tuşunu bırakıp açılmasını bekledim ve kısar süre sonra tv açılış logosu geldi ama yeninden kapandı değişen tek şey led ışığın normal zamanlardaki gibi çalışmaya başlaması oldu yani artık açma tuşuna basınca sürekli olarak hızlı yanıp sönmüyor tv yi açıyor logo göründükten sonra kapanıyor ve led ışık sabit şekilde yanıyor başka yapabileceğim birşey varmı acaba besleme kartınımı değişmek lazımS serhat15
Full yazılım link
?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın (Üç adet dosya)
üç adet dosyayı boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb girişine takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Tv önündeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
Yanıp sönme işlemi yaklaşık 30 Saniye sonra başlar
1-2 Dk içerisinde yazılım yüklenecektir
linkten indirme yapılmıyormb70 panel dosyası sistemde yok.ful var
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ben yapabiliyorum.linkten indirme yapılmıyor
Verdiğiniz yazılımı aynı anlattığınız şekilde biçimlendirilmiş usb içine atıp tv ye taktım ve ok tuşuna basılı tutarak fişi taktım bir süre sonra led hızlı şekilde yanıp sönmeye başlayınca ok tuşunu bırakıp açılmasını bekledim ve kısar süre sonra tv açılış logosu geldi ama yeninden kapandı değişen tek şey led ışığın normal zamanlardaki gibi çalışmaya başlaması oldu yani artık açma tuşuna basınca sürekli olarak hızlı yanıp sönmüyor tv yi açıyor logo göründükten sonra kapanıyor ve led ışık sabit şekilde yanıyor başka yapabileceğim birşey varmı acaba besleme kartınımı değişmek lazım
ekranı açılmıyorki kumandadan bir işlem yapabileyim..ne yapacağım bilemiyorumUzaktan kumanda veya tv üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin gerekirse yazılımı tekrar yükleyin tv servise bile gitse bu yazılım yüklenecek