F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
saol başkan deneyip sonuç bilgisi vericem:ok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

olmadı farklı üç usb farklı üç kumanda acabamı diye yazılım farklıdır diye yok başkan:alala başka deneyebileceğimiz version varmıdır acaba:bilmiyom

rar içinde rar var çıkarmayı unutma

Tylerdurden Çevrimdışı

Tylerdurden

Aktif Üye
13 Nis 2018
84

rar içinde rar var çıkarmayı unutma
deniyorum

Rahmetli Sadri alışığın lafı vardı ya Budamı gol değil be gol mu budamı gol değil be diye? seninki o hesap oldu sabrına ilgine hepinizin teker teker sağ olasınız arka arkaya gönderdin ama buda olmadı başkan bu arada yazılım daha önceden bir çok model tv ye yükledim onun için varyasyonların hepsine vakıfım ve fakat gel görki buda gol değil ne etsek acaba:alala

Son düzenleme:
Tylerdurden Çevrimdışı

Tylerdurden

Aktif Üye
13 Nis 2018
84
Bu arada bendeki kumandası yani orjinal kumandası şu bim de satılan jvc 50 ler vardıya onunkinin aynısı netflix de var youtube da kumanda da ve hepside çalışıyodu hdr de vardı tv de 4k zaten var onun için farklı üç kumanda denedim yada başka yazılım olabilirmi diye onun için sormuştum :bilmiyom

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bu arada bendeki kumandası yani orjinal kumandası şu bim de satılan jvc 50 ler vardıya onunkinin aynısı netflix de var youtube da kumanda da ve hepside çalışıyodu hdr de vardı tv de 4k zaten var onun için farklı üç kumanda denedim yada başka yazılım olabilirmi diye onun için sormuştum :bilmiyom
Başka yazılım kalmadı

K Çevrimdışı

kanunsuz_

Yeni Üye
6 Haz 2020
1
31
Merhaba, Regal LE40F7440S smart icin güncel yazilim nedir, smart ekrani eski ve youtube vs acilis ekraninda kaliyor

Tylerdurden Çevrimdışı

Tylerdurden

Aktif Üye
13 Nis 2018
84
verdiğimn yazılım doğru idi ana kartında doğru :)
dm den atmıştım sana msj onu gördün herhalde bi kaç numara farklı idi onun için acaba ürün revizyonmu diye yoksa brick duruma düştüğünü ben zaten biliyorum yüzde doksan da isek kurtarırız dedim bazı arkadaşlar yeni beni toy zannetti kanımca onlar işlerine baksın başkasının avukatlığına soyunmasın kaldıki ben kimseye yanlış atmışsın demedim:ciks Bu arada saol başkan bir şekilde halledicem buluruz çözüm sen beni anladıysan sorun yok dm yi kaldırmıştım sana iki iki iş olmasın uğraşma diye sonradan

H Çevrimdışı

hknyvr

Yeni Üye
19 Ara 2017
31
Yazılımınız aşağıdadır. Sonuç Hakkında Bilgin Verin Lütfen. ?

Ustam eski mesajlara bakarken zamanında cavap yazmadığımı farkettim. Aile büyüklerinin televizyonuydu, o zaman tv düzelmişti diye hatırlıyorum. Hala izliyorlar tvyi. Çok teşekkür ederim. Yazılarınıza ve videolarınıza her fırsatta ilgiyle bakıyorum. Tüm çalışmalarınızda başarılar dilerim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
dm den atmıştım sana msj onu gördün herhalde bi kaç numara farklı idi onun için acaba ürün revizyonmu diye yoksa brick duruma düştüğünü ben zaten biliyorum yüzde doksan da isek kurtarırız dedim bazı arkadaşlar yeni beni toy zannetti kanımca onlar işlerine baksın başkasının avukatlığına soyunmasın kaldıki ben kimseye yanlış atmışsın demedim:ciks Bu arada saol başkan bir şekilde halledicem buluruz çözüm sen beni anladıysan sorun yok dm yi kaldırmıştım sana iki iki iş olmasın uğraşma diye sonradan
Sorun yok , toyluk değil herkes yardımcı olmaya çalışıyor ☺️
Biz ne üyeler gördük yanlış yapan her türlü hatirlstma yapmak kafanızda fikirler oluşturur ?

Tylerdurden Çevrimdışı

Tylerdurden

Aktif Üye
13 Nis 2018
84
Çalıştırdım tv yi başkan fakat çok alakasız 50 inclik tvnin kini yeni açtı tv yi fakat malum yazılım farklı olduğu için görüntü birbirin içinde bu arada kendi yazılımlarını yükleyincede yine durum aynı oldu şükür açıldı önemli olan o ammaaaa görüntü 3d gibi iç içe geçmiş panel yazılımı varmıdır başkan sende bir denesek PNL: 23498933 VPAZ: 20273412

Sorun yok , toyluk değil herkes yardımcı olmaya çalışıyor ☺
Biz ne üyeler gördük yanlış yapan her türlü hatirlstma yapmak kafanızda fikirler oluşturur ?
Biliyorum onu anladım zaten akıllı adam akıl danışır ben gocunmam herşeyi ben biliyorum ben ben hiç demedim dememde benim takıldığım olay yapmadığım birşeyi yapmış gibi gösterilmem kimseyi kırmam kimseye yüksekten konuşmam neyse sen anladıysan problem yok zaten bu arada kafayı taktım tv ye ama sonunda çalıştırdım fakat yazdığım gibi görüntü iç içe geçmiş durumda kendi orjinal yazılımlarında da durum aynı

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt