O Çevrimdışı

orkunakcb

Yeni Üye
4 Haz 2020
20
26
Zip içerisindekileri çıkartıp boş bir flash bellek içerisine kopyalayın tv nin usb girişine flash belleği takın uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun ve tv nin fişini prize takın tv önündeki led hızlı bir şekilde yanıp sönmeye başlayıncaya kadar OK tuşunu bırakmayın hızlı yanıp sönme başladığında OK tuşunu bırakın yazılım yüklenecektir MB90 Anakartlarda ledin hızlı yanmaya başlaması 20-30 Sanye kadar sürer

Full yazılım link
?
[Gizli İçerik]
abi çok teşekür ederim panel yazılımı attım düzeldi

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
mb130 larda farkli kart versiyonlari var ,yanlis yazilim yüklendigi zaman kurtarma sorunlu oluyor, kart pert olabiliyor.Eger yükleme islemlerinde hata yapmadiysaniz kartiniz pert olmus olabilir , epromun yeniden programlanmasi gerekebilir; yüklemek icin özel arac ve yazilim gerekir.Yaptiginiz islemleri tekrar gözden gecirin, atladiginiz bir ayrinti vardir belki.

M Çevrimdışı

Marmara90

Yeni Üye
4 Haz 2020
13
30
mb130 larda farkli kart versiyonlari var ,yanlis yazilim yüklendigi zaman kurtarma sorunlu oluyor, kart pert olabiliyor.Eger yükleme islemlerinde hata yapmadiysaniz kartiniz pert olmus olabilir , epromun yeniden programlanmasi gerekebilir; yüklemek icin özel arac ve yazilim gerekir.Yaptiginiz islemleri tekrar gözden gecirin, atladiginiz bir ayrinti vardir belki.
Yok abi flash belleğimi biçimlendirip fat32 ile dosyaları içine attım. Daha sonra fiş takılı olmadan ok tuşuna basılı tutarak fişi taktım. Stantby ışığı hızlı şekilde yanıp sönünce bıraktım 20 dk bekledim olmadı ama bir 15 dk daha bekledim olmadı. Hala hızlı şekilde yanıp sönüyor

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Hala hızlı şekilde yanıp sönüyor
bir ihtimal belki yüklediginiz yazilim sonrasi televizyonunuzun kumanda tipide degisti ve o yüzden "ok" tusu su anda calismiyor olabilir....eger farkli vestel ürünü tv kumandasi varsa onunla deneyin,toshiba jvc kumandalari farklidir mesala,veya ir sensor lu telefona app indirip deneyin..Farkli usb bellek ile deneyin..

M Çevrimdışı

Marmara90

Yeni Üye
4 Haz 2020
13
30
bir ihtimal belki yüklediginiz yazilim sonrasi televizyonunuzun kumanda tipide degisti ve o yüzden "ok" tusu su anda calismiyor olabilir....eger farkli vestel ürünü tv kumandasi varsa onunla deneyin,toshiba jvc kumandalari farklidir mesala,veya ir sensor lu telefona app indirip deneyin..Farkli usb bellek ile deneyin..
Reis tek bişey sorucam servisi aradım garantisi devam ediyor dedi. Benim yazılım atmaya çalıştığım anlaşılır mı

M Çevrimdışı

Marmara90

Yeni Üye
4 Haz 2020
13
30
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Mb130 smartsiz yükleme yapmış o yüzden çökmüş. Aslında smartli olanı yükleme liydi

T Çevrimdışı

thecengaver

Yeni Üye
4 Haz 2020
1
43
Merhaba Forumda yeniyim kusra bakmayın. TV bilgilerim aşağıdaki gibi. Kırmızı lamba yanıp sönüyor ancak açılmıyor. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

WhatsApp-Image-2020-06-04-at-18.39.11.jpg

Geri
Üst Alt