By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
selamun aleyküm vestel TV yazılım attım tv açılmıyor kımızı ışık yanıp sönüyor
VESTEL SMART 46PF7030 46'' LED TV
SN: 6989989 300331
PNL: 30073569
VPAZ: 20227905
2013 Üretimi bende yok
selamun aleyküm vestel TV yazılım attım tv açılmıyor kımızı ışık yanıp sönüyor
VESTEL SMART 46PF7030 46'' LED TV
SN: 6989989 300331
PNL: 30073569
VPAZ: 20227905
hocam güncelleme yazılımıdamı yok2013 Üretimi bende yok
2013 Üretimi bende yok
hocam güncelleme yazılımıdamı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.burdaki yazılımlardan hangisi olur abi bi bakarmısın ?
kimsede yokmudur forumda pekiŞu an tv çalışmadığı için full yazılım yüklenmeli seri numaraya ait bire bir yazılım yok benzer yazılımlar var. Yüklenince sorunsuz da çalışabilir uymayabilir de denemek lazım.
abi bid benimki MB kaç onuda bilmiyorumŞu an tv çalışmadığı için full yazılım yüklenmeli seri numaraya ait bire bir yazılım yok benzer yazılımlar var. Yüklenince sorunsuz da çalışabilir uymayabilir de denemek lazım.
kimsede yokmudur forumda peki
abi bid benimki MB kaç onuda bilmiyorum
abi fise takıyorum sadece kırmızı ışık yanıyoAnakart MB90
Tv hiç açılmıyor yazmıştınız isterseniz birazdan denemeniz için bir yazılım linki verebilirim. Açılıyorsa denemeyin.
abi fise takıyorum sadece kırmızı ışık yanıyo
yanıp sönüyor 1 sn aralıklaDirek mi yanıyor yanıp sönüyor mu?
kimsede yokmudur forumda peki
abi bid benimki MB kaç onuda bilmiyorum
sabırsızlıkla bekliyorum usb giriş 1e takıp ok tuşuna basıp fişi takıcam öyle yüklencek dimi abiTamam denemen için bir yazılım linki vereceğim.
sabırsızlıkla bekliyorum usb giriş 1e takıp ok tuşuna basıp fişi takıcam öyle yüklencek dimi abi
deneyip hemen bilgi vericem abi ?Zip içerisindekileri çıkartıp boş bir flash bellek içerisine kopyalayın tv nin usb girişine flash belleği takın uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun ve tv nin fişini prize takın tv önündeki led hızlı bir şekilde yanıp sönmeye başlayıncaya kadar OK tuşunu bırakmayın hızlı yanıp sönme başladığında OK tuşunu bırakın yazılım yüklenecektir MB90 Anakartlarda ledin hızlı yanmaya başlaması 20-30 Sanye kadar sürer
Full yazılım link
?
[Gizli İçerik]
Yüklüyorum full. Sen hangisini yükleme ya çalıştın