Çalıştırdım tv yi başkan fakat çok alakasız 50 inclik tvnin kini yeni açtı tv yi fakat malum yazılım farklı olduğu için görüntü birbirin içinde bu arada kendi yazılımlarını yükleyincede yine durum aynı oldu şükür açıldı önemli olan o ammaaaa görüntü 3d gibi iç içe geçmiş panel yazılımı varmıdır başkan sende bir denesek PNL: 23498933 VPAZ: 20273412
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Biliyorum onu anladım zaten akıllı adam akıl danışır ben gocunmam herşeyi ben biliyorum ben ben hiç demedim dememde benim takıldığım olay yapmadığım birşeyi yapmış gibi gösterilmem kimseyi kırmam kimseye yüksekten konuşmam neyse sen anladıysan problem yok zaten bu arada kafayı taktım tv ye ama sonunda çalıştırdım fakat yazdığım gibi görüntü iç içe geçmiş durumda kendi orjinal yazılımlarında da durum aynı
Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları
Tavsiyeforumu Ailesinden Hepinize Merhaba; Ben Fikoloji, bildiğiniz üzere sosyal dünya üzerinde gerek meslek erbabı, gerekse son kullanıcı olarak herkese eşit mesafede ve herkese AÇIK KAYNAK olarak bilgi ve yazılım desteği sunmak konusunda çaba gösteren bir aileyiz. Bu doğrultuda büyük uğraş...
tavsiyeforumu.com