F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Çalıştırdım tv yi başkan fakat çok alakasız 50 inclik tvnin kini yeni açtı tv yi fakat malum yazılım farklı olduğu için görüntü birbirin içinde bu arada kendi yazılımlarını yükleyincede yine durum aynı oldu şükür açıldı önemli olan o ammaaaa görüntü 3d gibi iç içe geçmiş panel yazılımı varmıdır başkan sende bir denesek PNL: 23498933 VPAZ: 20273412
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biliyorum onu anladım zaten akıllı adam akıl danışır ben gocunmam herşeyi ben biliyorum ben ben hiç demedim dememde benim takıldığım olay yapmadığım birşeyi yapmış gibi gösterilmem kimseyi kırmam kimseye yüksekten konuşmam neyse sen anladıysan problem yok zaten bu arada kafayı taktım tv ye ama sonunda çalıştırdım fakat yazdığım gibi görüntü iç içe geçmiş durumda kendi orjinal yazılımlarında da durum aynı

A Çevrimdışı

ahmet_z

Yeni Üye
10 May 2020
2
44
Değerli forum yönetimi konu daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama 42FA7500 cihazım hızlı kanal geçişlerinde RESET atmaya başladı.
Cihazım daha önce servisten garanti aracılığıyla faz değişimi yaşadı.
Üzerindeki yazılım V3.7.6f (MB96) panel
Fakat ben profile download ederken MB95 olarak alıp editleyip geri yüklüyorum.
FollowMeTv özelliğini 2 yıl önce profile edit ile açmıştım CI.Enable özelliğini kapatmıştım.
Şuan FollowMeTv özelliğini Swprofile_Patcher ile kapatmama rağmenTv ye yükleyince deaktif olmuyor.

Youtube u zaten kullanamaz oldum, info tuşundan program akışını göremiyorum,
Hızlı kanal değişiminde reset problemi yaşıyorum.
Kablosuz bağlantıyı kapatınca reset sorunu pek yaşanmıyor.

Mümkün ise son güncel full yazılımı benimle paylaşırmısınız. Saygılarımla..

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Değerli forum yönetimi konu daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama 42FA7500 cihazım hızlı kanal geçişlerinde RESET atmaya başladı.
Cihazım daha önce servisten garanti aracılığıyla faz değişimi yaşadı.
Üzerindeki yazılım V3.7.6f (MB96) panel
Fakat ben profile download ederken MB95 olarak alıp editleyip geri yüklüyorum.
FollowMeTv özelliğini 2 yıl önce profile edit ile açmıştım CI.Enable özelliğini kapatmıştım.
Şuan FollowMeTv özelliğini Swprofile_Patcher ile kapatmama rağmenTv ye yükleyince deaktif olmuyor.

Youtube u zaten kullanamaz oldum, info tuşundan program akışını göremiyorum,
Hızlı kanal değişiminde reset problemi yaşıyorum.
Kablosuz bağlantıyı kapatınca reset sorunu pek yaşanmıyor.

Mümkün ise son güncel full yazılımı benimle paylaşırmısınız. Saygılarımla..
Eğer mb96 olduğuna emin seniz:

M Çevrimdışı

madewil31

Yeni Üye
7 Haz 2020
5
26
@fikoloji usta bi el atarmısın televizyon gelmiyor
Rezerve
Merhabalar iyi günler vestel smart tv mb96 televizyonumda netflixi yüklemeyi çalışırken televizyonu çökerttim full yazılım gerekli bana yardımcı olursanız sevinirim

full.jpg

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

ahmet_z

Yeni Üye
10 May 2020
2
44
Eğer mb96 olduğuna emin seniz:

20200531_164022.jpg

MB96 olarak görünüyor sistemden baktığımda, sizin de farkettiğiniz birşeyler varsa uyarmaktan çekinmeyiniz üstadım.
Edit: Azevvel update işlemini sorunsuz gerçekleştirdim, inşallah reset olayından kurtulurum, emek verip ilgilenen herkese teşekkür ederim.
Deneyimlerimi buradan paylaşacağım, Muhteşem bir yardımlaşma platformu olmuş burası, gerçekten hayran kaldım.

Son düzenleme:
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Çok tesekkur ederim basariyla actim televizyonu bidaha boyle seylerle ugrasmicam bilen biri olmayan kimse ugrasmasin
Ohh,hadi güle güle kullanırsın inşallah ,kurcalama bir daha zaten hep uyarımız var bu konuda"her şeyi açmayın tv çöker" diye :)
Tabii aldığın ve tvyi açan yazılımı bir yerde değil ,bir kaç yerde yedekle ,elinde bulunsun :ok

R Çevrimdışı

rogedan

Yeni Üye
7 Ara 2018
3
51
Merhaba. Bana başlayan bir TV JVC LT-43VU73K SN: 7997467 800183 için bir yazılımla yardımcı olabilirsiniz, JVS logosu görünür ve sonra yeniden başlatılır. Teşekkürler.
Anakart 17mb130p

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

khaledome

Yeni Üye
8 Haz 2020
2
44
merhabalar
43sc7600 seg tv de netflix seyredebilmek istiyorum mümkü müdür yazılım yükleme vb ile yapılabilir mi?

IMG_20200607_150511.jpg
IMG_20200607_154012.jpg

Geri
Üst Alt