A
aydemiralkan
Yeni Üye
- 2 Haz 2020
- 2
- 50
TEŞEKKÜRBildiğim kadarıyla hayır.
TEŞEKKÜRBildiğim kadarıyla hayır.
MERHABA
BENDE SEG 40SE 6500 SMART TV VAR
YOUTUBE GİREMİYORUM GÜNCELLEMEYİ YÜKLEDİĞİM HALDE
17 MB97-17MB98 YÜKLEDİM
Merhaba . Link
Pardon msjınızı atlamışım. Linki tekrar araştırayım. Bulduğumda size göndereyim. Zip dosyasındaki ismi aşağıdaki şekildedir. Tv barkod numarasını da bir sonraki msjda göndereceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tv barkodu ektedir . İlginize teşekkür ederim.
Merhabalar 32 ınc tv ıcın full uyazılım konusunda yardımcı olurmusunuz
45.23.32 versiyonu yüklenmişmenü 4725 yapıp tekrar kontrol ediniz. 45.23.64 versiyonuna çıkmış mı bakın, çıkmamış ise yukarıda paylaştığım linkteki yazılımı yükleyinizÖnemli - 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.
MB97 ve MB98 şaseli Smart tvlerde Youtube uygulamasından video izlenmesi durumunda, belli bir süre sonra “yükleniyor” hatasında kalmaktadır. Youtube güncellemeleri sonrası oluşan hatanın kök nedeni, video izleme sırasında eski versiyona göre daha çok veri indirme ve şase üzerindeki ram’de...tavsiyeforumu.com
O zaman açmaz çünkü o YouTube çözüm yazılımı değildi.45.23.32 versiyonu yüklenmiş
model 40se6500
YÜKLEDİM DÜZELDİ TEŞEKKÜR EDERİMO zaman açmaz çünkü o YouTube çözüm yazılımı değildi.
Verdiğim linkte ki güncellemeyi yapınız
teşekkür ederim emeğinize sağlıkZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yazılım yükleme anlatım;tıklayınız
Eski haline geldi teşekkürler. Netflix ve youtube kullanmak için farklı birşey yapabilir miyiz?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yazılım yükleme anlatım;tıklayınız
android box alabilirsiniz.Eski haline geldi teşekkürler. Netflix ve youtube kullanmak için farklı birşey yapabilir miyiz?
android box alabilirsiniz.
TV Android Box
tavsiyeforumu.com