Denk gelmedimWirelless display yok ama youtubede birkaç videoda görmüştüm tvye bağlanınca dosyayı kırıyordu ve uygulamaya giriliyordu
Denk gelmedimWirelless display yok ama youtubede birkaç videoda görmüştüm tvye bağlanınca dosyayı kırıyordu ve uygulamaya giriliyordu
Burda ve bir kaç tane daha görmüştüm
Evet bı ara bu işlemi yaptik , hatta mb96 için youtube yazılımı dahi geldi ama yine iş görmedi.
Ben söylemek istediğinizi anlamadım o yüzden sordum
Denedim televizyonu çok feci çökertiyor vewde girmeye bile korkuyorum mb95 sonuçtaWevd uygulaması varsa orada miracast uygulaması var yada cast yazar onu denermisin?
Forumdan araştırıp buldum. videodaki adımları izleyerek yaptım yeniden başlatılacak diye yazdı kapandı açılmıyor.Yazılımı nerden buldunuz
Biz her yerde Mb9x yazılımını kaldırdık ve her yerde Mb9x yazılımı yüklemeyin yazdık.Forumdan araştırıp buldum. videodaki adımları izleyerek yaptım yeniden başlatılacak diye yazdı kapandı açılmıyor.
İşte bu nedenle android box öneriyoruzDenedim televizyonu çok feci çökertiyor vewde girmeye bile korkuyorum mb95 sonuçta
Bende yazılım linkini alayım desemForumdan araştırıp buldum. videodaki adımları izleyerek yaptım yeniden başlatılacak diye yazdı kapandı açılmıyor.
Sorunu düzeltmem yada eski haline getirmek için yapabileceğim birşey var mıdır?Biz her yerde Mb9x yazılımını kaldırdık ve her yerde Mb9x yazılımı yüklemeyin yazdık.
Geçmiş olsun
Ben yüklediğin yazılımın lnkini istemiştim ,elimde bulunsunSorunu düzeltmem yada eski haline getirmek için yapabileceğim birşey var mıdır?
Merhaba . LinkBende yazılım linkini alayım desem
Pardon msjınızı atlamışım. Linki tekrar araştırayım. Bulduğumda size göndereyim. Zip dosyasındaki ismi aşağıdaki şekildedir. Tv barkod numarasını da bir sonraki msjda göndereceğim.Ben yüklediğin yazılımın lnkini istemiştim ,elimde bulunsun
Tvnin arasındaki barkod fotosunu bu konuda paylaşmalısın ,okunaklı çek lütfen
Merhaba . Link
Pardon msjınızı atlamışım. Linki tekrar araştırayım. Bulduğumda size göndereyim. Zip dosyasındaki ismi aşağıdaki şekildedir. Tv barkod numarasını da bir sonraki msjda göndereceğim.
Bildiğim kadarıyla hayır.MERHABA VESTEL MB63D GÜNCELLEME OLABİLİYORMU