F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba sorun YouTube da kapanma idi yazılım güncellemesi yaptım şimdi bde normal TV de kapanma yapıyor bir fikriniz öneriniz var mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba daha önce YouTube da TV kapanma için yazmıştım. Sizlerin değerli öneri ile yazılım yükseltme yaptım. Zaten servise de onu yapacağız dedi ben yaptım dedim.bir kaç gün gözlemleyip yazarım size ver servise dedim. Ama şimdi de TV de iken. TV kendi kendine kapandi. Bir fikriniz var mı yada küçük elektrik dalgalanması böyle birşey yaparmi aklıma birşey gelmiyor. 40 gün önce SEG aldım ilk gün wifi bozuldu sonra o ürün onarilidi geçmedi sonra aynı ürün fabrikandan geldi oda 2 gün aynı arızadan bozuldu. Yerine Vestel verdiler ama onda da önce YouTube kapanma şimdi TV kapanma . Ya bende şans yok yada Vestel de kalite çok az.
bir sürü sebep sayılabilir.
gözelmleyiniz sorun devam ederse servise baş vurunuz.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Basvrudum zaten ama sizin buradaki yazılımı çözüm sundular bana şimdi tekrar yazdım bakalım. Iyice Vestel den soğudum bir daha tövbe.
ben bile kendi evimdeki mb130 sizinkinden daha iyi ; kapanıp açılma, donma , reset atma, gibi sorunlarla karşılaşıyorum :)
ben buna bu nedenle televizyon diyorum. ne kadar çok özellik alırsanız o kadar sıkıntıdır. bi ara wifi ve bt modülünü söktüm daha verimli çalışıyordu :)

memnuniyetsizliğiniz varsa iade talep edin olmadı tüketici hakem heyetine başvurun kesin çözüm :)

A Çevrimdışı

Aad4408

Yeni Üye
6 May 2020
31
44
ben bile kendi evimdeki mb130 sizinkinden daha iyi ; kapanıp açılma, donma , reset atma, gibi sorunlarla karşılaşıyorum :)
ben buna bu nedenle televizyon diyorum. ne kadar çok özellik alırsanız o kadar sıkıntıdır. bi ara wifi ve bt modülünü söktüm daha verimli çalışıyordu :)

memnuniyetsizliğiniz varsa iade talep edin olmadı tüketici hakem heyetine başvurun kesin çözüm :)
Iade istedim yok dediler. Yeni cihaz verelim dediler üst model verelim dediler hep öyle oldu. Tüketici hakem heyeti salgın sebebiyle şuan zor bakalım 40 günde 3 TV oldu sonu ne olacak

A Çevrimdışı

Aad4408

Yeni Üye
6 May 2020
31
44
Iade istedim yok dediler. Yeni cihaz verelim dediler üst model verelim dediler hep öyle oldu. Tüketici hakem heyeti salgın sebebiyle şuan zor bakalım 40 günde 3 TV oldu sonu ne olacak
Şimdi de TV nin wifi bozuldu bağlı/ bağlı değil gidip geliyor. Aynı sorun daha önceki iki SEG de de olmuştu. Acaba benim evde mi sorun var anlamadim

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

slm ustad
benim mb130 da sacma sapan calisiyor.bt ve wirelees modulu söküp tv yi rahatlatma sansimiz varmi.zaten wifi baglantisinda tv cok agirlasiyor.net baglantisini kablolu kullaniyorum.

A Çevrimdışı

Aad4408

Yeni Üye
6 May 2020
31
44
slm ustad
benim mb130 da sacma sapan calisiyor.bt ve wirelees modulu söküp tv yi rahatlatma sansimiz varmi.zaten wifi baglantisinda tv cok agirlasiyor.net baglantisini kablolu kullaniyorum.
Merhaba. Şuan ethernet geçtim dediğiniz gibi.ben yapamam ama servis gelince şok diyecem Bluetooth wifi kartlarını. Para ile rezil olmak bu galiba

D Çevrimdışı

Deveci

Yeni Üye
8 May 2020
16
38
Merhaba. 7767597 700746 seri numaralı mb120 ana karta sahip vestel 55u8300 tv için kök yazımà ihtiyacım var. Yardımınızi rica ederim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
slm ustad
tabikisi :)
burada mevcut

Geri
Üst Alt