A Çevrimdışı

Aad4408

Yeni Üye
6 May 2020
31
44
Herkese merhaba. Yeni aldığım Vestel 43fd7460 TV nin kumanda tepkimesi çok hızlı ve iyi değil. Genel Vestel de böylemi yoksa benim cihaz da mı sorun var ve bir çözümü var mı.

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
Merhabalar.
Anakarti taktim cihaz calisti ama maalesef resim ters, ayrica resim kalitesi cok kötü. Rica etsem bana panel ve cihaz yazilimini gönderebilirmisiniz. tesekkür edeim iyi calismalar.

IMG-20200416-WA0002.jpg

IMG-20200416-WA0004cefe1de212ee0063.jpg
Cod panel ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Herkese merhaba. Yeni aldığım Vestel 43fd7460 TV nin kumanda tepkimesi çok hızlı ve iyi değil. Genel Vestel de böylemi yoksa benim cihaz da mı sorun var ve bir çözümü var mı.
burası yazılım konusu ;
burada destek alınız

S Çevrimdışı

Salim Ayazseven

Aktif Üye
18 Nis 2019
60
57
yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
USB belleğin içerisinde “pq” isminde bir klasör oluşturun.
  • VESTEL_D1_Plus_PNL.bin
  • isimli klasörün içerisine atın ve bu klasörü boş ve FAT32 olarak formatlanmış USB belleğin içerisine atın.

USB belleği televizyonun USB-1 girişine takın ve televizyonun servis menüsüne girin. Servis menüsünde (MENU 4725) bulunan “USB Operations” seçeneğinin üzerine gelip “OK” tuşuna basın. 5 saniye bekledikten sonra televizyonun fişini çekip tekrar takın ve görüntünün düzelip düzelmediğini kontrol edin.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

Salim Ayazseven

Aktif Üye
18 Nis 2019
60
57
USB belleğin içerisinde “pq” isminde bir klasör oluşturun.
  • VESTEL_D1_Plus_PNL.bin
  • isimli klasörün içerisine atın ve bu klasörü boş ve FAT32 olarak formatlanmış USB belleğin içerisine atın.

USB belleği televizyonun USB-1 girişine takın ve televizyonun servis menüsüne girin. Servis menüsünde (MENU 4725) bulunan “USB Operations” seçeneğinin üzerine gelip “OK” tuşuna basın. 5 saniye bekledikten sonra televizyonun fişini çekip tekrar takın ve görüntünün düzelip düzelmediğini kontrol edin.
Hocam cok tesekkür ederim cihaz sorunsuz calisiyor. Iyi günler iyi calismalar diliyorum. selamlar sevgiler

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
Google translate:
Yaptığına sevindim. Kurulum prosedürünü bir yerde saklayın. Belki de hala gerekli.

A Çevrimdışı

Aad4408

Yeni Üye
6 May 2020
31
44
Serttifika hatası ,yani normal http açılır fakat https açılmaz ,umarım fikonun verdiği yazılımla çözülür :ok
Merhaba sorun YouTube da kapanma idi yazılım güncellemesi yaptım şimdi bde normal TV de kapanma yapıyor bir fikriniz öneriniz var mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba daha önce YouTube da TV kapanma için yazmıştım. Sizlerin değerli öneri ile yazılım yükseltme yaptım. Zaten servise de onu yapacağız dedi ben yaptım dedim.bir kaç gün gözlemleyip yazarım size ver servise dedim. Ama şimdi de TV de iken. TV kendi kendine kapandi. Bir fikriniz var mı yada küçük elektrik dalgalanması böyle birşey yaparmi aklıma birşey gelmiyor. 40 gün önce SEG aldım ilk gün wifi bozuldu sonra o ürün onarilidi geçmedi sonra aynı ürün fabrikandan geldi oda 2 gün aynı arızadan bozuldu. Yerine Vestel verdiler ama onda da önce YouTube kapanma şimdi TV kapanma . Ya bende şans yok yada Vestel de kalite çok az.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
96518728_3156365701098072_5939449654469984256_n.jpg

Merhabalar İyi Çalışmalar Dilerim Bu Parçanın Full Yazılımı Lazım
Sorun Olarak : Ekran Ters Gösteriyor
F fikoloji
Televizyon Masada Beklıyor Acaba Yardımcı Olabilecek Varmı
full;

mb82 kurtarma;