Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Aşağıdakiler veya benzeri ekipmanlarınız var mı?Hocam spi flas ve Flash dump nedir bu şekilde epromla yazılarak kurtarılabilirmi kart
Aşağıdakiler veya benzeri ekipmanlarınız var mı?Hocam spi flas ve Flash dump nedir bu şekilde epromla yazılarak kurtarılabilirmi kart
Var efendim bundanAşağıdakiler veya benzeri ekipmanlarınız var mı?
Spi Flash programlamayı düşünüyorumVar efendim bundan Ekli dosyayı görüntüle 94
Selamlar Kardeşim;
Evet servisimiz anakartınızı değiştirmiş. Yine evet üst donanım bir kart ile değiştirmiş ancak bu tabi ultra mega değişiklikler içeren bir kart değil, aynı nesil kartın daha güçlüsü takılmış diyelim.
Uygulama maalesef android altyapılarda olduğu gibi işlemiyor bu sistemlerde. Portal desteğine bağlısınız büyük ölçüde. YTB ve NTFLX gibi uygulamalar maalesef MB9X lerde oldukça sorun çıkartmakta ve çıkartmaya da devam etmektedir.
Anakartın değişmiş olması nedeniyle isterseniz anakartınıza uygun üst sürüm yazılım deneyebilirsiniz ancak daha yeni canı yanmış biris olarak yazılım yükleme macerasından uzak durmanız gerektiğini hatırlatmama da izin verin lütfen.
Haa şöyle bir avantajınız var, malzeme garantiniz olması nedeniyle ''TV yine arıza yaptı'' diyebilirsiniz yani sizin aklınızdan bu geçebilir ancak ben bu riske girmenize gerek olmadığı yönde görüş bildirmek zorundayım tabi ki
Seri Çevresel Arayüz atabileceğinize inanıyorsanız ben de elimden geldiğince size lazım olan yazılımları bulmaya çalışayım.Spi Flash programlamayı düşünüyorum
Teşekkür ederimSeri Çevresel Arayüz atabileceğinize inanıyorsanız ben de elimden geldiğince size lazım olan yazılımları bulmaya çalışayım.
Seri veriniz lütfen.
Tamam hocamTamamdır eve geçtiğimde ilgileneceğim konu ile
merhaba evimdeki hi-level (48uhl950) tvyi sayenizde yazılım yükledim ama smart tv açılışında çok bekliyor birşeyler yapılır mı acaba ? birde ikinci sorum olacak hazır başlamışken telefunken te22182b30fc10 var seri no ile yazılım arıyorum ama bulamadım fotoğraf paylaşıyorum yardım istiyorum. şimdiden teşekkürler