yokoono[QUOTE = "Adam Helvacı, message: 7753, membre: 363"]
réservé
[/ QUOTE]
BONJOUR
J'AI BESOIN D'UN MICROLOGICIEL COMPLET POUR:
SABA SV55UHB18BS
17mb130p
VES550QNLD-2D-N31
THANKS
fulMerhaba, Nexon 42NX600 42" tv'ye S/N kooduna dikkat etmeden bulduğum MB95M kodlu bir kurtarma yazılımını full olarak attım. 1 saate yakın ışık hızlı hızlı yanıp sönüyordu. Çok uzun sürdüğünü düşündüğüm için elektriğini kesip tv'yi açtım. Ekran ters ve yazılar karmaşık bir şekilde açıldı. Rica etsem Full yazılım iletebilir misiniz?
S/N: 7285172 400284
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
|
VES550QNLD-2D-N31 n'existe pas.
Vous pouvez écrire en français. Le code de panneau que vous avez affiché est INCORRECT.Cevabınız için teşekkürler. Başlamak için çözüm nedir? yanıp sönen lamba üzerinde engellenir USB tarafından farklı yazılım sürümlerini kabul etmez
Vous pouvez écrire en français. Le code de panneau que vous avez affiché est INCORRECT.
QNLD - QNDL ? ; N31 - N13 ?
VES550QNLD-2D-N31 n'existe pas.
linkte mb 82 kurtarma yazılımını deneyinizArkadaşlar iyi günler vestel 42 fa 5100 marka televizyon vestel yazısı gelip gidiyor kumanda ışığı yanıp dönüyor ama tv açılmıyor yardımcı olabilir misiniz teşekürler
Je n'ai pas de logiciel pour VES550QNDL-2D-N31. J'ai pour VES550QNDL-2D-N11. Tu peux essayer.Merci ça me facilite la tache d’écrire en français.
je vous explique le problème que j'ai passé une mise a jour erroné la télévision maintenant reste bloqué sur la lampe rouge qui clignote j'ai essayé la méthode de flash par usb en appuyant sur la touche ok de la télécommande mais ça ne marche pas.
j'ai ouvrir le capot et voir les information que je les joint par image.
c'est quoi la solution pour faire démarrer la télévision ?
vous me dites si vous avez besoins d'autres détail
merci.
merhaba VESTEL smart 43fa7300 43'' led tv
sn: 7591647 600244
vesteldriver sayfası çalışmıyor tv.vesteldriver com da seri noyu yazıyorum sanki sormamışım gibi cevap yok sonuçsuz 17mb97 anakartımız full yazılım varmı tv miz vestel yazısı gelip kapanıyor başkada bişey yapmıyor
Merhaba hocam, TV kuruluma geçmiyor. Işık sabit yanıyor. Usb'yi tekrar formatlayıp tekrar denedim ama ok tuşuna uzunca basılı tutmama rağmen kurulum moduna girmiyor. Yani ışık hızlı hızlı yanıp sönmüyor sabit. Bunun için bir çözüm öneriniz var mı?ful
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Merhaba Hocam,Buzkan
Google translate:
1. OK tuşunu basılı tutun (10-20-30 sec.)
2. TV'yi sokete yerleştirin
3. Başka bir STICK deneyin
4. Maks. 4Gb.
5. Bir LED STICK kullanın ve LED'in etkin olup olmadığına bakın.