TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
üstadım selam.konu ile alakası yok biliyorum fakat bir konuyu danışmam gerekiyor.
42pf9050 tv mizde usb wifi aparatı için winstron dnub-236 adaptör kullanılmalı diyor
veezy 200 çipi farklı taktım çalışmadı
veezy 110 çipi dnub-at1(236b)
veezy 100 çipi dnub-236 piyasada yok..
veey 110 u alıp taksam bu tv de çalışırmı sizce .konuyu çok araştırdım.sonuç yok.yardımcı olursanız sevinirim..tşkler.
android box yada ucuz yollu bir şey isterseniz android tlf dan ekran yansıtmaya yarayan anycast cihazıda işini görür

E Çevrimdışı

evolution

Yeni Üye
21 Mar 2020
19
47
cihazda mb70 anakart kullanılmış donanım olarak çok çok eski paranıza yazık olur bu anakartda smart uygulamaları çalışmaz
yok amaç smart değil amaç wireless display o kadar maç olayı yani.başka amacım yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok amaç smart değil amaç wireless display o kadar maç olayı yani.başka amacım yok.
veezy 200 çalışmıyor biliyorum
veezy 110 letgoda var
veezy 100 hiç yok

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
efendim var ağ ayarları menüsünde var.hatta usb yi takınca wireless displayde aktif oluyorda usb bulamadığımızdan yapamadık ki..
source tuşuna basın wireles display yazar . sizin dediğiniz kablolu kablosuz seçim kısmı mb70 anakartlı cihazlarda widi özelliği hiç olmadı bildiğim kadarıyla

E Çevrimdışı

evolution

Yeni Üye
21 Mar 2020
19
47
source tuşuna basın wireles display yazar . sizin dediğiniz kablolu kablosuz seçim kısmı mb70 anakartlı cihazlarda widi özelliği hiç olmadı bildiğim kadarıyla
bende 32fa7100 var onda usb yi çıkarınca wireless display sourceden kayboluyor.
usb yi takınca menü aktif oluyor.bu tv dede ben öyle olur diye düşündüm...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende 32fa7100 var onda usb yi çıkarınca wireless display sourceden kayboluyor.
usb yi takınca menü aktif oluyor.bu tv dede ben öyle olur diye düşündüm...
şimdi 32fa7100 e gittim veezy 200 ü çıkardım sourceden wireless display kayboldu
taktım source ye geri geldi etkin dedi.enteresan.bu böyle olduğundan dolayı
42pf9030 a da veezy takıp salonda wireless displ le maç izlerim dedim.
ama kitapta dnub-236 yazıyor buda piyasada yok

E Çevrimdışı

evolution

Yeni Üye
21 Mar 2020
19
47
önceki mesajlarda bahsettiğim anycast cihazı işini görür yok iyi birşey olsun diyorsanız android box uzun vadede işinizi görür forumda konuları mevcut
anladım.karmaşa olmasın diye bunu takayım dedim.yoksa b,iliyorum bende tabiiki.konu ile alakalı sanırım sizdede detaylı bilgi yok teşekkür ederim...sağolun

E Çevrimdışı

ergycl

Yeni Üye
2 Nis 2020
1
50
1585782934820-1722600587.jpg
.
Vestel yazilim yükselir mi..netflix uygulaması yüklenirmi teşekkürler..

C Çevrimdışı

champion61

Yeni Üye
8 Kas 2018
13
34
Merhaba

1 buçuk sene önce aldığım 49 ud 8400 model vestel tv var bende

V3.62.30.0
Mb130

Yazıyor servis menüde
Burdaki yazılım güncellemeleri ne işe yarıyor acaba normalde uygulama yüklenmiyor sanırım vewd harici
google playdeki uygulamalardan kurma imkanım var mı yazılımla ilk defa gördüğümüz olaylar o yüzden acemiyim kusura bakmayın ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhaba

1 buçuk sene önce aldığım 49 ud 8400 model vestel tv var bende

V3.62.30.0
Mb130

Yazıyor servis menüde
Burdaki yazılım güncellemeleri ne işe yarıyor acaba normalde uygulama yüklenmiyor sanırım vewd harici
google playdeki uygulamalardan kurma imkanım var mı yazılımla ilk defa gördüğümüz olaylar o yüzden acemiyim kusura bakmayın ?
Kartın MB130 ,versiyon numarası V3 ,sakın V4,V5 yazılımı yüklemeye kalkmayasın,V3lere uymaz diğerleri,yazılım güncellemeleri "yazılım hatalarını,çeviri hatalarını,bazı ülkelere göre değişiklik düzenlemelerini ve uygulama serttifikalarının değiştirilmesini" falan kapsar genelde.
Tv android olmadığından google play uygulamaları kurulmaz :ok

C Çevrimdışı

champion61

Yeni Üye
8 Kas 2018
13
34
Kartın MB130 ,versiyon numarası V3 ,sakın V4,V5 yazılımı yüklemeye kalkmayasın,V3lere uymaz diğerleri,yazılım güncellemeleri "yazılım hatalarını,çeviri hatalarını,bazı ülkelere göre değişiklik düzenlemelerini ve uygulama serttifikalarının değiştirilmesini" falan kapsar genelde.
Tv android olmadığından google play uygulamaları kurulmaz :ok

Teşekkür ederim hocam
İnternet bağlatıyorumda tvden film için uygulama vardık diye düşündük bi netflix uygulaması var oda ücretli
Acemi olmasak zamanında daha iyi bi model alırdık ?

Geri
Üst Alt