yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
USB belleğin içerisinde “pq” isminde bir klasör oluşturun.
  • pcf.bin
  • ptf.bin
isimli dosyaları “pq“isimli klasörün içerisine atın ve bu klasörü boş ve FAT32 olarak formatlanmış USB belleğin içerisine atın.

USB belleği televizyonun USB-1 girişine takın ve televizyonun servis menüsüne girin. Servis menüsünde bulunan “USB Operations” seçeneğinin üzerine gelip “OK” tuşuna basın. 5 saniye bekledikten sonra televizyonun fişini çekip tekrar takın ve görüntünün düzelip düzelmediğini kontrol edin.

S Çevrimdışı

serafino

Yeni Üye
25 Mar 2020
12
54
Wifi baglantinizi yapabildiyseniz cep telefonuna indirebileceginiz vestel smart center uygulamasini kullanabilirsiniz.Jvc ve Toshibanin kumandalari telefunken kumanda dan farkli ,jvc ye ait kumanda lazim size.Satin aldiginiz kumanda icin jvc ve telefunken uyumlu oldugu bilgisi var, fakat normalde sadece birisine uyumlu olmasi lazim.paneliniz 4K takdiginiz anakartinda 4K oldugunu varsayarsak bende ki jvc 4k tv nin orjinal kumandasi "rm-c3331" sizin takdiginiz karta uymasi lazim.Recklinghausen yakinlarindaysaniz gelip alabilirsiniz,ekrani kirik bir tv ye ait veya netten bu isimli kumandayi alirsiniz

20200329_2229471.jpg
sag olasin kardes.
bu kumanda ile oldu,calisiyor simdi.
cok cok tesekkürler

S Çevrimdışı

serboy

Yeni Üye
30 Mar 2020
20
48
USB belleğin içerisinde “pq” isminde bir klasör oluşturun.
  • pcf.bin
  • ptf.bin
isimli dosyaları “pq“isimli klasörün içerisine atın ve bu klasörü boş ve FAT32 olarak formatlanmış USB belleğin içerisine atın.

USB belleği televizyonun USB-1 girişine takın ve televizyonun servis menüsüne girin. Servis menüsünde bulunan “USB Operations” seçeneğinin üzerine gelip “OK” tuşuna basın. 5 saniye bekledikten sonra televizyonun fişini çekip tekrar takın ve görüntünün düzelip düzelmediğini kontrol edin.
Gönderilen yazılımın içinde VESTEL_D1_Plus_TMG.bin ve VESTEL_D1_Plus_PNL.bin dosyaları var. Bunları pq isimli klasöre koyup denedim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Gönderilen yazılımın içinde VESTEL_D1_Plus_TMG.bin ve VESTEL_D1_Plus_PNL.bin dosyaları var. Bunları pq isimli klasöre koyup denedim.
bu panel etiketi atmıştın onu daha net çekip forumun kendi resim ekleme kısmına eklermisin.
altta resim ekle diye buton mevcuttur

A Çevrimdışı

ahmyildiz

Yeni Üye
16 Şub 2020
13
35
40fa7100.jpg

merhaba ustalarım. hayırlı işler. Yıldırım düşmesi sonucu hem anakart hemde besleme kartı zarar görmüş olan Tv'ye anakart ve besleme kartı değişikliği yaptık.
Elimizdeki kart MB96 ancak 40fa8100 3D smart tv ye ait kumanda alıcı soketi uyum sağlamadı 8100 dan söktüğümü taktım kumanda gözü kırmızı ışık yanıyor. Ancak tv, VESTEL logosu geldi sonrasında kapandı. Panel kodu ve T-con kartı farklı modellerde olduğu içindir düşüncesiyle sizlerden mümkünse yukarıdaki fotoğraftaki Tv için Full Yazılım ve gerekliyse Panel yazılımı rica edebilirmiyim. Saygılarımla.
F fikoloji

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

murat16

Yeni Üye
31 Tem 2018
7
42
Merhaba, vestel 39pf5065 modele full yazılım yükledim,
Sn: 7144031400103
Panelde yazan: vel lcm ves390unvc
Tv de D-Smart D-Fix modülü kullanılıyor, takıp çıkarttığımda tv bunu algılıyor fakat göstermesi gereken kanalları şifreli gösteriyor, yazılımdan önce sorunsuz izleniyordu, bu sorun neden kaynaklanır, çözümü nedir?teşekkürler
YARDIMCI OLABİLECEK KİMSE YOK MU ACABA?

D Çevrimdışı

Duna9

Yeni Üye
10 Ağu 2018
5
43
Tv hiç mi açılmıyor, ara ara mı açılmıyor ?

Tv nin arkasında bulunan seri no bulunan etiketinde görselini paylaşırsanız yetkili arkadaşlar müsait olduklarında gerekli geri dönüşü yapacaklardır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada arkadaşlar görene kadar full yazılımdan önce anakartın geliştirme

Cevabınız için teşekkürler. Arada sırada açılmadığı oluyor. Devamlı bir açılmama yok. Verdiğiniz linkten yazılımı güncelleyip tekrar bilgi vereceğim.

E Çevrimdışı

evolution

Yeni Üye
21 Mar 2020
19
47
yokonı söyleyince etikete tekrar bakmak istedim.
ama etiket üzerindeki seri numarası ile televizyon serisi eşleşiyordu
üstadım selam.konu ile alakası yok biliyorum fakat bir konuyu danışmam gerekiyor.
42pf9050 tv mizde usb wifi aparatı için winstron dnub-236 adaptör kullanılmalı diyor
veezy 200 çipi farklı taktım çalışmadı
veezy 110 çipi dnub-at1(236b)
veezy 100 çipi dnub-236 piyasada yok..
veey 110 u alıp taksam bu tv de çalışırmı sizce .konuyu çok araştırdım.sonuç yok.yardımcı olursanız sevinirim..tşkler.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
üstadım selam.konu ile alakası yok biliyorum fakat bir konuyu danışmam gerekiyor.
42pf9050 tv mizde usb wifi aparatı için winstron dnub-236 adaptör kullanılmalı diyor
veezy 200 çipi farklı taktım çalışmadı
veezy 110 çipi dnub-at1(236b)
veezy 100 çipi dnub-236 piyasada yok..
veey 110 u alıp taksam bu tv de çalışırmı sizce .konuyu çok araştırdım.sonuç yok.yardımcı olursanız sevinirim..tşkler.
cihazda mb70 anakart kullanılmış donanım olarak çok çok eski paranıza yazık olur bu anakartda smart uygulamaları çalışmaz

Geri
Üst Alt