F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Selamunaleyküm 4 yıldır kullandığım telefunken marka televizyonuma bugün ilk kez internet bağladım ama youtube uygulaması açılmıyor, ekranda youtube logosu geliyor devam etmiyor öyle kalıyor, yazılım güncellemesi vesaire ile düzelir mi

20200323_212214.jpg
selam,
donanım yetersizliği ile artık youtube tarafından destek çekildi, çözüm yok desek yeridir. android box cihazı almanızı tavsiye ederim

S Çevrimdışı

Smtyntm

Yeni Üye
24 Mar 2020
10
41
İyi geceler. Malüm eve kapandık oğlum tv den youtube kullansın derkennyazılım yükledim tv artık açılmıyor stby da yok. Ama flaş takınca flaşın ışığı yanıyor. Kurtarma yazılımı var mıdır çok tşkler

Screenshot_20200324-002430_Gallery.jpg

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
İyi geceler. Malüm eve kapandık oğlum tv den youtube kullansın derkennyazılım yükledim tv artık açılmıyor stby da yok. Ama flaş takınca flaşın ışığı yanıyor. Kurtarma yazılımı var mıdır çok tşkler

Screenshot_20200324-002430_Gallery.jpg
ful

cihazınız mb95 anakartlı .donanımı mevcut internet yapısı için düşük kalıyor yazılım çözüm olmaz

S Çevrimdışı

Smtyntm

Yeni Üye
24 Mar 2020
10
41
ful

cihazınız mb95 anakartlı .donanımı mevcut internet yapısı için düşük kalıyor yazılım çözüm olmaz

Teşekkür ederim.

yazılımları usb ye attım ancak ok tusuna basılı tutarak fişe de taktım. tv acsamda tv de bir tepkime yok. öylece bekliyor.

usb belleğin ışığı yanıyor. anakart arızalanmıs olabilirmi

B Çevrimdışı

bartu 

Yeni Üye
6 Eyl 2019
3
20200324_1326070.jpg

Merhaba,

Kullanmış olduğum seg tvde bazen açılıp kapanmalar oluyor, hiç güncelleme yapmadım son yazılımı sizlerden rica edebilir miyim? Belki çare olur. Teşekkkür ederim yardımlarınız için.

S Çevrimdışı

Smtyntm

Yeni Üye
24 Mar 2020
10
41
S Smtyntm, fat32 formatlı olması lazım başka usb bellekle deneyin. ok tuşuna 15sn basılı tutun
Fat32 formatlı ama olmadı 15 saniye 30 saniye bile basılı tuttum ama maalesef. Ana karta kısa devre yaptırmış olabilir miyim? Başka usb bellek te denedim sonuç yok. Sanki tv ye komut vermiyorum. Önde ki led ışığı hiç yanmıyor bu arada

D Çevrimdışı

dostt

Yeni Üye
20 Eyl 2019
24
62
Merhaba,

Arka kapak resminde ki ürün için yazılım paylaşımı yapabilir misiniz? Ürünün sorunu standby ışığı yanıp sönme yapıyor. Ama çalışmıyor.

Kolay gelsin.

FINLUX.jpg

S Çevrimdışı

Smtyntm

Yeni Üye
24 Mar 2020
10
41
Fat32 formatlı ama olmadı 15 saniye 30 saniye bile basılı tuttum ama maalesef. Ana karta kısa devre yaptırmış olabilir miyim? Başka usb bellek te denedim sonuç yok. Sanki tv ye komut vermiyorum. Önde ki led ışığı hiç yanmıyor bu arada

Servise bıraktım anakart işlemci komut tamamlamıyormuş "/

S Çevrimdışı

Smtyntm

Yeni Üye
24 Mar 2020
10
41
bakan varmı öyle ya :)
hangi şehirdesiniz ? yetkili servisemi verdiniz
Vlla başkan yetkili servise gittim yakın bir arkadaşımın yeri zaten. Servise girdik açtılar tv yi. Anakart voltaj ölçümü yapıldı. İşlemci nin olduğu yerden akim geçmiyor. Çok anlamam ama bire bir izledim 2014 şase olduğu için elinde yoktu sipariş geçti bakalım. Ordu merkez deyim. Servise gitmeden önce yazılım yüklemeyi çok denedim ama olmadı ya da yapamadim. Ama led neden yanmıyor önde ki onu anlamadım. Ok tuşuna basılı tuttum tv yi fişe bağladım flash bellek ışığı yandı sonra ok düğmesini bıraktım 10 15 saniye sonra ama maaleaef olmadı. 3-4 kez denedim. Anakart fiyatı 490 tl mb95 serisi :/ çalışan tv yi bozdum yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vlla başkan yetkili servise gittim yakın bir arkadaşımın yeri zaten. Servise girdik açtılar tv yi. Anakart voltaj ölçümü yapıldı. İşlemci nin olduğu yerden akim geçmiyor. Çok anlamam ama bire bir izledim 2014 şase olduğu için elinde yoktu sipariş geçti bakalım. Ordu merkez deyim. Servise gitmeden önce yazılım yüklemeyi çok denedim ama olmadı ya da yapamadim. Ama led neden yanmıyor önde ki onu anlamadım. Ok tuşuna basılı tuttum tv yi fişe bağladım flash bellek ışığı yandı sonra ok düğmesini bıraktım 10 15 saniye sonra ama maaleaef olmadı. 3-4 kez denedim. Anakart fiyatı 490 tl mb95 serisi :/ çalışan tv yi bozdum yani
Öndeki mavi led i söktü onu leğimledi tv yi aç komutu gelmiyor ya yazılımdan çöktü ya da ben beceremedim

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öndeki mavi led i söktü onu leğimledi tv yi aç komutu gelmiyor ya yazılımdan çöktü ya da ben beceremedim
he anladım, ben sandım ki ana kartı alıp gittin

Geri
Üst Alt