TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
arka kapak serino paylaşırmısınMerhaba
Vestel 49 UA 9400 4K 3D MODEL full fabrika çıkışı yazılımını nereden bulabilirim.tv açılmıyor vestel yazısında kaliyor
arka kapak serino paylaşırmısınMerhaba
Vestel 49 UA 9400 4K 3D MODEL full fabrika çıkışı yazılımını nereden bulabilirim.tv açılmıyor vestel yazısında kaliyor
Burda birkaç tane güncelleme mevcut hangisini yüklemem gerekiyor güncel olanını mı yoksa stabil olanını mı?
merhaba mb 97 youtube acılmıyor v.45.23.22 den v.45.23.32 ye yukselttım duzelmedı .mb 100 e yukseltmeyı dusunuyorum bı sıkıntı olur mu lutfen yardım edın .
herşey farklıdır.şunları merak ediyorum: bu full yazılımlar tek midir? farklı versiyonları vb. var mıdır? eski, yeni gibi. bir de seri no'ya göre verildiğine göre eşsiz midir? aynı model iki tvnin full yazılımı farklı mıdır? kafada yine deli sorular.
TEKNOWEST F fikoloji
bence düşüncede kalsın sıkıntının en büyüğü olur 300-500 tl masrafa sokar sakın denemeyiniz.merhaba mb 97 youtube acılmıyor v.45.23.22 den v.45.23.32 ye yukselttım duzelmedı .mb 100 e yukseltmeyı dusunuyorum bı sıkıntı olur mu lutfen yardım edın .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
adı üstünde biri en stabil çalışan versiyonmuş, diğeri ise en güncel olmasına rağmen bazı sorunların olduğu yazılımmışBurda birkaç tane güncelleme mevcut hangisini yüklemem gerekiyor güncel olanını mı yoksa stabil olanını mı?
hocam örneğin benim toshiba için full yazılım verildi buradan. o tek full yazılım mıdır? bir kaç taneden biri midir? kafam o zaman netleşecek gibi.herşey farklıdır.
örnek çoklu üretim yapılmış; birinde lg panel birinde samsung panel var bunların çalışması farklı yazılım ile olur
aynı cihaza ait farklı versiyon yazılımlar olabilir. örnek veriyorum 2019 12. ay üretimi olmuş ilk mb130s lg panel ikilisi için yazılım geliştirilmiş ise 20202. ay üretimindeki lg mb130s ikilisinde güncellenmiş bir versiyon ile çıkabiliyor.
Yardımınız için çok teşekkür ederim dediğinizi yaptım YouTube düzeldi emeğinize sağlık .bence düşüncede kalsın sıkıntının en büyüğü olur 300-500 tl masrafa sokar sakın denemeyiniz.
V.45.23.64 versiyonunu yüklemeniz lazım