F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
İkindin eve uğrayacağım o zaman ekleyim.
güncel sürümün burada, en son çıkan 3.62.50 carbon olan

T Çevrimdışı

Toros Elektronik

Aktif Üye
13 Ara 2018
140
24
İyi Çalışmalar Bu Tv nin Full Yazılımı Lazım Teşekkürler
Sorun Olarak Ledleri Değiştirdim Tv Açılmıyordu Kurtarma Yazılımı Attım Bu Sefer Açıldı Yazıları Ters Gösteriyor Görüntü Renkleri Farklı

89740451_2512726212389274_8812672210150883328_n.jpg

T Çevrimdışı

Toros Elektronik

Aktif Üye
13 Ara 2018
140
24
Bu yazılım atılmıyor malesef normal televizyonun fişini takarken standby tusuna basılı tutuyorum ama atmıyor yazılım dosyasını dosya bozuk olabilirmi acaba televizyon açıkken usb yatagımı bozuk diyorum usb yi çıkardıgımda usb cıkarıldı diyor dosya bozuk olabilirmi yardımcı olabilirseniz sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu yazılım atılmıyor malesef normal televizyonun fişini takarken standby tusuna basılı tutuyorum ama atmıyor yazılım dosyasını dosya bozuk olabilirmi acaba televizyon açıkken usb yatagımı bozuk diyorum usb yi çıkardıgımda usb cıkarıldı diyor dosya bozuk olabilirmi yardımcı olabilirseniz sevinirim
4725 olarakta deniyorum menüden ama malesef oradanda secitigmde tekrar 4725 menünüse geliyor

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

4725 olarakta deniyorum menüden ama malesef oradanda secitigmde tekrar 4725 menünüse geliyor
full yükleme anlatım;tıklayınız
talimatlara uygun deneyiniz yazılım dosyası sağlamdır. olmuyorsa ana kart sorunlu olabilir.
ama cihaz men4725 yaptığınıza göre çalışıyor sorun neydi?

T Çevrimdışı

Toros Elektronik

Aktif Üye
13 Ara 2018
140
24
talimatlara uygun deneyiniz yazılım dosyası sağlamdır. olmuyorsa ana kart sorunlu olabilir.
sorunum şu cihaz renkli gösteriyor su an yazılım atılması gerek attıgınz dosyada stadby tusuna basıp fişi takıyorum ama televizyon normal şekilde açılıyor menü4725 yapıyorum usb seçiyorum ama gine menü bölümüne geliyor düzeltilemedi bir türlü attıgınız dosyada 2 türlüde denedim ama olmadı malesef

özür dilerim ok tusuna basıcagım yerde kırmızı tusa basıyorum kusura bakmayın iyi çalışmalar dilerim

sorunum şu cihaz renkli gösteriyor su an yazılım atılması gerek attıgınz dosyada stadby tusuna basıp fişi takıyorum ama televizyon normal şekilde açılıyor menü4725 yapıyorum usb seçiyorum ama gine menü bölümüne geliyor düzeltilemedi bir türlü attıgınız dosyada 2 türlüde denedim ama olmadı malesef

özür dilerim ok tusuna basıcagım yerde kırmızı tusa basıyorum kusura bakmayın iyi çalışmalar dilerim
malesef gine aynı sorunum düzelmedi bu sefer ısık hızlı söndü ama sonunda normal bir şekilde açıldı gine olmadı yazılar gine renkli gösteriyor acaba bi full yazılım atmayı denesek olurmu acaba

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

malesef gine aynı sorunum düzelmedi bu sefer ısık hızlı söndü ama sonunda normal bir şekilde açıldı gine olmadı yazılar gine renkli gösteriyor acaba bi full yazılım atmayı denesek olurmu acaba
verdiğim yazılım fulldür zaten

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
böyle bir şey var mı?

"
USB belleğin içerisinde “pq” isminde bir klasör oluşturun.

• pcf.bin
  • ptf.bin
isimli dosyaları “pq“isimli klasörün içerisine atın ve bu klasörü boş ve FAT32 olarak formatlanmış USB belleğin içerisine atın.

USB belleği televizyonun USB-1 girişine takın ve televizyonun servis menüsüne girin. Servis menüsünde bulunan “USB Operations” seçeneğinin üzerine gelip “OK” tuşuna basın. 5 saniye bekledikten sonra televizyonun fişini çekip tekrar takın ve görüntünün düzelip düzelmediğini kontrol edin.

"

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
89814426_519868965382343_1993998726774915072_n.jpg

Bu şekilde gösteriyor sorunum bu

ilk arızası ledleri bozuktu değiştirdim açıldı renkler böyle gösterdi sorunum bu
tamam şimdi oldu

rardan çıkarılan dosyalar boş flaşbelleğe tek tek atılatak aşağıdaki adımlar izlenir.

PCF Yükleme
1. pcf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
Örneğin _82_.pcf dosyası
3. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
4. Service menüden "USB operations" yapılır (menü4725)
5. Power on/off sonrası yeni dosyalar yüklenmiş olacaktır.

PTF Yükleme
1. ptf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
Örneğin 82_.ptf dosyası
3. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
4. Service menüden "USB operations" yapılır(menü4725)
5. Power on/off sonrası yeni dosyalar yüklenmiş olacaktır.
tek tek deneyin olmaz ise 2 sini birden yükleip deneyin

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
böyle bir şey var mı?

"
USB belleğin içerisinde “pq” isminde bir klasör oluşturun.

• pcf.bin
  • ptf.bin
isimli dosyaları “pq“isimli klasörün içerisine atın ve bu klasörü boş ve FAT32 olarak formatlanmış USB belleğin içerisine atın.

USB belleği televizyonun USB-1 girişine takın ve televizyonun servis menüsüne girin. Servis menüsünde bulunan “USB Operations” seçeneğinin üzerine gelip “OK” tuşuna basın. 5 saniye bekledikten sonra televizyonun fişini çekip tekrar takın ve görüntünün düzelip düzelmediğini kontrol edin.

"
mb81 de pq oluşturulmaz direk dosyalar atılır:tara

Geri
Üst Alt