gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
servis menüsünde memc h/w var , ayrıca s/w var. demek ki hem donanımsal hem yazılımsal olarak var olabiliyor.
Tekrar merhabalar sorun için core yazılımını full yazılım yükler gibi yükleyince sorun düzeldi full yazılıma ihtiyacım kalmadı. Herşey için öncelikle F fikoloji ustama teşekkürler. Hayırlı işler. Allah razı olsun sizlerden.Nexon 39226D
Sn: 7067833 300086
ustalarım cihaz yapılan ayarları kaydetmediği için çekirdek core137 yazılımı denendi sorun devam ediyor full yazılım isteğimdir.
dosya adını falan değiştirdiniz mi? yoksa update... diye başlayan dosyayı mı attınız full yükleme yoluyla.Tekrar merhabalar sorun için core yazılımını full yazılım yükler gibi yükleyince sorun düzeldi full yazılıma ihtiyacım kalmadı. Herşey için öncelikle F fikoloji ustama teşekkürler. Hayırlı işler. Allah razı olsun sizlerden.
herhangi bir değişiklik yapmadım dosya isimlerinde ancak 32 gb sandisk flash diskle fat32 olarak denemiştim ilk başta daha sonra 4 gb sandisk flask disk ile denedim 1505 + ok yapınca olmadı ama full yazılım yükler gibi flashı takıp cihazı fişten çekip ok tuşuna basarak açınca yazılımı 2 dk içinde aldı ilk kurulum menüsüyle açınca anladım ki yazılım yüklenmiş sonra versiyon bilgilerini kontrol ettim işlem tamamdı.dosya adını falan değiştirdiniz mi? yoksa update... diye başlayan dosyayı mı attınız full yükleme yoluyla.
Eyvallah sagolun yormayayim sizi simdigeçmiş olsun kim bilir neleri açtın kapadın yine
seri numarası paylaşırmısın
Eyvallah sagolun yormayayim sizi simdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Full yazilim vardi elimde .farkli usb ler ilede denedim yoggg didi.Aksi inadina yapar gibi garantide bitti .hain mb130
Vestel sn: 7055729 300998 tv menude yazılım v.0.4.3i gösteriyor.
Bu meret her akşam saat 03:00 olduğunda kapalı iken kendi açılıp kapanıyor.
Yazılım güncelleme yükseltme ile düzeleceğini umarak.
Yazılım talebi. Saygılar.
Servis ücretli değiştirir anliminda dedim
V4 ve v5 yuklemeyiniz. V3 ise V3 yükleyinizBiz kendimiz yükleyemezmiyiz sizin yardımınızla
5.7.20.0 yazılımında reset sorunu vardır.
İyi günler arkadaşlar. Vestel tv mi 1 sene once aldım. Garantisi devam etmektedir. Televizyonum arasira kendi kendine kapanip acilmakta. Bazen kilitlenmiş gibi oluyor ve fişi takip çıkarınca düzeliyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız memnun olurum.