gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778

teşekkür ederim hocam. deniyorum .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tv fişi çekikken 4 adet dosyayı yazdırdığım usb yi tvye takıyorum. ok tuşuna basılı tutarken fişi takıyorum. stand by ışığı yanıp sönünce ok den elimi çekiyorum. ama gelişme yok . yeşil ışık sabit yanarken ekran siyah.

onuncu falan denememde , ikinci bir usb ile yükledim. çok teşekkürler hocam.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
teşekkür ederim hocam. deniyorum .

tv fişi çekikken 4 adet dosyayı yazdırdığım usb yi tvye takıyorum. ok tuşuna basılı tutarken fişi takıyorum. stand by ışığı yanıp sönünce ok den elimi çekiyorum. ama gelişme yok . yeşil ışık sabit yanarken ekran siyah.

onuncu falan denememde , ikinci bir usb ile yükledim. çok teşekkürler hocam.
Neyden kaynaklanıyor çökme sebebi ?

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Neyden kaynaklanıyor çökme sebebi ?
bu memc , movie sense olaylarına kafayı çok taktım. sw mod ile çeşitli ayarları aktive ede ede ilerliyorken, yol bitti aniden hocam. :)

tv açılıyordu. yeşil stand by ledi falan. ekran kapkara ama. kapatma yapınca da led kırmızı yeşil yanıp sönüyordu.

A Çevrimdışı

aklidenge

Yeni Üye
13 Mar 2020
2
33
merhabalar,
TV smart olmasına rağmen uygulamarı açmıyor.
Yazılımdandır diye düşünüyorum.
Güncel yazılım var mı acaba.

WhatsApp-Image-2020-03-13-at-11.04.54.jpg

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
en hızlı ve üstün anakart hangisidir an itibarı ile acaba? bu ay sonu yeni çıkacak modellerde hangi kart kullanlacak?

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
selamlar, TEKNOwest TEKNOWEST , By_Trol By_Trol , F fikoloji

(sn:8381470 001233) Şu seri no için full yazılım istemiştim, şu yazılım dosyasını vermiştiniz. -> "28381470_MB230_OEM_VPAZ_KYLO__V03882_SVN_301929_.xls.ZIP"

Aynı seri numaradan bakılınca sadece bu yazılıma mı ulaşılıyor? TV üzerinde gelen yazılım bundan daha alt sürümdeydi (v3880) ve sorunsuzdu. Bunda güç tasarruf ayarlarında bir dengesizlik yaşıyoruz. Bi kontrol etmeniz mümkün mü?

Teşekkürler.

en hızlı ve üstün anakart hangisidir an itibarı ile acaba? bu ay sonu yeni çıkacak modellerde hangi kart kullanlacak?

Bi MB130E efsanesi dolaştı durdu forumda, fakat TR'de piyasaya çıkmadığı için göremedik. Şu an için en üst seviye anakart MB230 gibi görünüyor.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
selamlar, TEKNOwest TEKNOWEST , By_Trol By_Trol , F fikoloji

(sn:8381470 001233) Şu seri no için full yazılım istemiştim, şu yazılım dosyasını vermiştiniz. -> "28381470_MB230_OEM_VPAZ_KYLO__V03882_SVN_301929_.xls.ZIP"

Aynı seri numaradan bakılınca sadece bu yazılıma mı ulaşılıyor? TV üzerinde gelen yazılım bundan daha alt sürümdeydi (v3880) ve sorunsuzdu. Bunda güç tasarruf ayarlarında bir dengesizlik yaşıyoruz. Bi kontrol etmeniz mümkün mü?

Teşekkürler.

Bi MB130E efsanesi dolaştı durdu forumda, fakat TR'de piyasaya çıkmadığı için göremedik. Şu an için en üst seviye anakart MB230 gibi görünüyor.
bendeki 130s . 130 e ile farkı ne acaba?

130e

130s

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
bendeki 130s . 130 e ile farkı ne acaba?

130e

130s

Benim TV'mde de MB130S anakart mevcut. MB130E'ler boyut olarak (MB100 ve MB120'lere olduğu) gibi baya büyükler. Ama kullandığı SOC'un gücü vs ile ilgili bilgim yok. MB130S'e ek olarak anakart üzerinde MovieSense'i çalıştırmak için gerekli video işleme çipinin yeri bulunuyor. MB230 hariç, bu çip olmadan MovieSense'i çalıştırabilen 4K anakart yok.

Yazılım başlığında konu fazla dağılmasın; MB130S ve MB130E anakartlar şunlar;

Geri
Üst Alt