C Çevrimdışı

compact123

Aktif Üye
6 Mar 2018
54
O Çevrimdışı

onur46

Aktif Üye
7 Şub 2019
134
37
Merhaba mb140 kart standby yanıp sonuyor cıhazı acmıyor ledler yanmıyor yazılımı mevcutmudur yardımlarınızı rica ederim

555.jpg

556.jpg

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
F fikoloji hocam selamlar.

(sn:8381470 001233)

Şu seri no için full yazılım istemiştim, sizden bu yazılım dosyası geldi. -> "28381470_MB230_OEM_VPAZ_KYLO__V03882_SVN_301929_.xls.ZIP"

Aynı seri numaradan bakılınca sadece bu yazılıma mı ulaşılıyor? TV ile gelen yazıım sürümü bundan bir tık daha eskiydi (v3880), ama sorunsuzdu. Bu yazılımda ufak tefek sorunlar mevcut malesef.

Yoksa yeni gelecek güncellemeyi mi bekleyelim? Teşekkürler.

R Çevrimdışı

ressam23

Yeni Üye
10 Mar 2020
1
45
herkese merhabalar ben yeniyim bu formda. benim tv vestel 106 ekran smart led tv. ana kart mb90 . ilk aldığım zamanlar tv ye internet bağlayıp youtube vs internette rahatça gezinebiliyordum. şimdi internete bağlanıyor fakat hiç bir şey yapamıyorm. yazılım konusunu da burdan okuduğumda mb90 ile ilgili uyarılarda bulunduğunuzu gördüm. yazılım yükleyemez miyim yani. bulamaz mıyım yazılım ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
herkese merhabalar ben yeniyim bu formda. benim tv vestel 106 ekran smart led tv. ana kart mb90 . ilk aldığım zamanlar tv ye internet bağlayıp youtube vs internette rahatça gezinebiliyordum. şimdi internete bağlanıyor fakat hiç bir şey yapamıyorm. yazılım konusunu da burdan okuduğumda mb90 ile ilgili uyarılarda bulunduğunuzu gördüm. yazılım yükleyemez miyim yani. bulamaz mıyım yazılım ?
Merhaba,
Güncelleme ile düzelmez, android box cihazı tavsiye ederiz

E Çevrimdışı

erolmutlu3

Yeni Üye
10 Mar 2020
1
41
merhaba

negatif görüntü var nasıl düzeltebilirim tv model seri no resimlerdedir. yardımcı olabilir misiniz. teşekkür ederim

vestel-model.jpg
negatif-ekran.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merhaba

negatif görüntü var nasıl düzeltebilirim tv model seri no resimlerdedir. yardımcı olabilir misiniz. teşekkür ederim

vestel-model.jpg
negatif-ekran.jpg
model no: SMART 48FD7300
seri no: 7873149 700301

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
merhaba

vestel-model.jpg
negatif-ekran.jpg
üzerinde mb211 ana kart var, fişi çek tak sonrası düzelecektir. kalıcı çözüm içinservisten bu resimi isteyerek yazılım talep edebilirsiniz bu ürün için fabrika özel yazılım oaylaşıyor.
normal yazılım versem bile belli bi zaman sonra bunu tekrarlayacaktır.

Geri
Üst Alt