C
compact123
Aktif Üye
- 6 Mar 2018
- 54
VESTEL 43FB5000Seri numarası doğru mu ?
Barkod eklermisiniz
7785670 700069
17MB140
VES430UNDL-2D-N12
7 tuşu basmamış kusura bakmayın.
VESTEL 43FB5000Seri numarası doğru mu ?
Barkod eklermisiniz
yükleme anlatım full;tıklayınızVESTEL 43FB5000
7785670 700069
17MB140
VES430UNDL-2D-N12
7 tuşu basmamış kusura bakmayın.
yükleme anlatım full;tıklayınız
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
denermisin
tekrar panel yazılımı vereceğim ama ekran olmadığı için yazamazssın kiUSB'den tamamlamadı,flash'ı söküp dosyayı bastım ama görüntü yine alamıyorum.Backlight açıyor resim yok.
Ters ve bozuk gösteriyor diye VESTEL_D1_Plus_PNL.bin ve VESTEL_D1_Plus_TMG.bin yazmıştım gidiş o gidiş.
Merhaba mb140 kart standby yanıp sonuyor cıhazı acmıyor ledler yanmıyor yazılımı mevcutmudur yardımlarınızı rica ederim
Flash bozulmuş,bulamadığım için MB82S taktım.Teşekkürler ilginiz için.tekrar panel yazılımı vereceğim ama ekran olmadığı için yazamazssın ki
Merhaba,herkese merhabalar ben yeniyim bu formda. benim tv vestel 106 ekran smart led tv. ana kart mb90 . ilk aldığım zamanlar tv ye internet bağlayıp youtube vs internette rahatça gezinebiliyordum. şimdi internete bağlanıyor fakat hiç bir şey yapamıyorm. yazılım konusunu da burdan okuduğumda mb90 ile ilgili uyarılarda bulunduğunuzu gördüm. yazılım yükleyemez miyim yani. bulamaz mıyım yazılım ?
model no: SMART 48FD7300merhaba
negatif görüntü var nasıl düzeltebilirim tv model seri no resimlerdedir. yardımcı olabilir misiniz. teşekkür ederim
üzerinde mb211 ana kart var, fişi çek tak sonrası düzelecektir. kalıcı çözüm içinservisten bu resimi isteyerek yazılım talep edebilirsiniz bu ürün için fabrika özel yazılım oaylaşıyor.merhaba
negatif görüntü var nasıl düzeltebilirim tv model seri no resimlerdedir. yardımcı olabilir misiniz. teşekkür ederim