Bende yazilim yok yalniz , yollayabilirseniz sevinirimX x_falcon_x, evet full
Verdiginiz linkte sadece 2 mb lik boot dosyasi var. full yazilim yok.X x_falcon_x, evet full
Tv de hiç bir hareketlilik göremiyorum. Denemediğim yazılım dosyası kalmadı? Ne yapabilirim? Yardımınızı bekliyorum.Gönderdiğiniz dosyalar ile denedim fakat hiçbir hareket görülmedi. Farklı bir tavsiyeniz var mı?
Bu arada yazilimi beklerken birkac onceki sayfalardan buldugum yazilimlari deneme icin yukledim ama goruntu ters ve renkler karisik olarak calisiyor.Bende yazilim yok yalniz , yollayabilirseniz sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Verdiginiz linkte sadece 2 mb lik boot dosyasi var. full yazilim yok.
A Angın, linkte carbon olanını deneyiniz
17MB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; mb140 kurtarma yazılımı - 17mb140 - vestel mb140 yazılım - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo...tavsiyeforumu.com
Panel yazılımı yüklemeyi denesem acaba bir değişiklik olabilir mi?Tv de hiç bir hareketlilik göremiyorum. Denemediğim yazılım dosyası kalmadı? Ne yapabilirim? Yardımınızı bekliyorum.
Adem Helvacı TEKNOWEST
Elinde panel yazılımı olmalı yüklemek için,ama farklı usb ile de denendimi acaba
iki farklı usb de fat32 formatı ile denedim fakat hiçbir etkileşim olmadı. Tv standby ışığını bir türlü geri getiremedim.Elinde panel yazılımı olmalı yüklemek için,ama farklı usb ile de denendimi acaba
Hımm,ön led ışığı yanmıyor mu, kart neydi senin ,sakın MB95 demeyesiniki farklı usb de fat32 formatı ile denedim fakat hiçbir etkileşim olmadı. Tv standby ışığını bir türlü geri getiremedim.
Kart 17MB96 ön led ışığı dahil hiçbir hareketlilik yok. Android cihazlarda olan hard brick gibi bir sıkıntı olabilir mi acaba?Hımm,ön led ışığı yanmıyor mu, kart neydi senin ,sakın MB95 demeyesin
Hımmm,MB96 bellek seçiyor,bende de var,3 bellek denedim atmadı yazılımı ,sonunda hanımın örgü videolarını kaydettiği 4gb lık sdkartı kart okuyucusuna takarak yazılımı atmıştım,sonradan arabada şarkı kaydettiğim 1gblik hp belleğim vardı ,birde onunla denedim o da yazılımı attı ,yani bellek seçer bu kart.Kart 17MB96 ön led ışığı dahil hiçbir hareketlilik yok. Android cihazlarda olan hard brick gibi bir sıkıntı olabilir mi acaba?
TEOKNOWEST dün bu kartın yazılımını atmıştı bana. Dediğiniz gibi farklı flashlar ile "ok tuşuna basıp fiş takma yöntemi" ile mi denemeliyimHımmm,MB96 bellek seçiyor,bende de var,3 bellek denedim atmadı yazılımı ,sonunda hanımın örgü videolarını kaydettiği 4gb lık sdkartı kart okuyucusuna takarak yazılımı atmıştım,sonradan arabada şarkı kaydettiğim 1gblik hp belleğim vardı ,birde onunla denedim o da yazılımı attı ,yani bellek seçer bu kart.