X Çevrimdışı

x_falcon_x

Yeni Üye
16 Eki 2019
19
44
Bende yazilim yok yalniz , yollayabilirseniz sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Verdiginiz linkte sadece 2 mb lik boot dosyasi var. full yazilim yok.
Bu arada yazilimi beklerken birkac onceki sayfalardan buldugum yazilimlari deneme icin yukledim ama goruntu ters ve renkler karisik olarak calisiyor.
Youtube linkindeki mboot flasha yukleyince yazilim almiyor hic kumanda ok basili tutsam da.
Renkleri duzeltmek icin VESTEL_D1_Plus_PNL.bin dosyasindan soz ediliyor fakat o dosyayi da bulamadim. su an tv ye flash dump , usb yazilim
yuklemeleri konusunda hakim oldum gibi , ama dogru dosyalara ihtiyacim var. Seri nolari onceki sayfada vermistim ustam. yardimci olur musunuz full yazilm konusunda.

A Çevrimdışı

Angın

Yeni Üye
15 Şub 2020
2
35
A Angın, linkte carbon olanını deneyiniz

Hocam teşekkür ettim, Fat32 biçimlendirmesi yapmama rağmen farklı flaşta kurulum gerçekleşti. İlgilendiğiniz için tekrardan teşekkürler.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kart 17MB96 ön led ışığı dahil hiçbir hareketlilik yok. Android cihazlarda olan hard brick gibi bir sıkıntı olabilir mi acaba?
Hımmm,MB96 bellek seçiyor,bende de var,3 bellek denedim atmadı yazılımı ,sonunda hanımın örgü videolarını kaydettiği 4gb lık sdkartı kart okuyucusuna takarak yazılımı atmıştım,sonradan arabada şarkı kaydettiğim 1gblik hp belleğim vardı ,birde onunla denedim o da yazılımı attı ,yani bellek seçer bu kart. :ok

Bnymndr Çevrimdışı

Bnymndr

Yeni Üye
14 Şub 2020
7
33
Hımmm,MB96 bellek seçiyor,bende de var,3 bellek denedim atmadı yazılımı ,sonunda hanımın örgü videolarını kaydettiği 4gb lık sdkartı kart okuyucusuna takarak yazılımı atmıştım,sonradan arabada şarkı kaydettiğim 1gblik hp belleğim vardı ,birde onunla denedim o da yazılımı attı ,yani bellek seçer bu kart. :ok
TEOKNOWEST dün bu kartın yazılımını atmıştı bana. Dediğiniz gibi farklı flashlar ile "ok tuşuna basıp fiş takma yöntemi" ile mi denemeliyim

Geri
Üst Alt