geceninbirvakti Çevrimdışı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
linkte kurtarma yazılımını denenyiniz

teşekkür ederim çözüm önerisi için ,
akşama deneyeceğim.
buarada tv düzeldiğinde modlama da yapacağım için, çökme ihtimaline karşı full yazılım ve güncel core yazılıma da paylaşma şansınız var mı.

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
linkte kurtarma yazılımını denenyiniz

bu arada cihazda kullanılan menüyü hatırlamıyorum kurtarma yazılımının herhangi birini atsam olur mu?

tamam tamam sorunun cevabı konunun içinde saklıymış :)

Carbon yazan vestel markası içindir.
Titanium yazan Vestelin yan ürünleri olan; Seg,Hilevel,Regal gibi markalar için geçerlidir.

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

Haso4649

Yeni Üye
13 Tem 2019
14
40
ado hocam yardım edin 27522709_600574 hocam mümkünse ful yazılım varsa yardımcı olun 1.34.14 sonra üstü ful yazılım çıktımı.birde tv nin i tuşuna bastığımızda ekranın alt tarafında kanalın hd mi yoksa sd mi olduğunu gösteren hd veya w onu nasıl aktif edebiliriz.Şimdiden Teşekkürler

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
ado hocam yardım edin 27522709_600574 hocam mümkünse ful yazılım varsa yardımcı olun 1.34.14 sonra üstü ful yazılım çıktımı.birde tv nin i tuşuna bastığımızda ekranın alt tarafında kanalın hd mi yoksa sd mi olduğunu gösteren hd veya w onu nasıl aktif edebiliriz.Şimdiden Teşekkürler
17MB100 GÜNCELLEME linkte stabil kalasöründe V.1.34.25 core yazılımını yükliyebilirsiniz

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
anakartı mb140 kurtarma yazılımı mevcut işinizi görmezmi?

öncelikle TEKNOwest TEKNOWEST ve F fikoloji çok teşekkür ederi mb140 kurtarma programı ile seg tv düzeldi. full yazılımı istemem de ki amaç şu an o televizyonda modlama ile yeni özellikler açıp kullanmadıklarını kapatacağım çökme durumunda elimin altında kalması için full yazılım istemistim. uygun olduğunuzda paylaşırsanız çok sevinirim.

E Çevrimdışı

EreL92

Yeni Üye
19 Şub 2020
2
32
Merhaba arkadaşlar , 55ua9300 tv var fakat smart çok problemli netflix dıgıturk play vs yok ayrıca çok yavaş kullanılması çok zahmetli. Buradan biraz okudum bende aktif kullanmak istiyorum smart güncelleme konusunda yardımcı olur musunuz? Hangi yazılım gerekli nasıl yüklenir vs. Teşekkürler

55A9698C-162E-4775-9F7E-838EF4AFF680.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba arkadaşlar , 55ua9300 tv var fakat smart çok problemli netflix dıgıturk play vs yok ayrıca çok yavaş kullanılması çok zahmetli. Buradan biraz okudum bende aktif kullanmak istiyorum smart güncelleme konusunda yardımcı olur musunuz? Hangi yazılım gerekli nasıl yüklenir vs. Teşekkürler

55A9698C-162E-4775-9F7E-838EF4AFF680.jpg
17MB100 GÜNCELLEME linkte stabil kalasöründe V.1.34.25 core yazılımını yükliyebilirsiniz
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...mb230-guncelleme-cekirdek-yazilim-konusu.445/

ama netflix gelmeyebilir, aslında televizyonda var ama patent anlaşması gereği aktif değildir.
seçenek 1 - netflix tuşlu vestel kumandası ile açabilirsiniz.
seçenek 2- telefonda netflix uygulaması varsa açtığınız herhangi bir videoda sağ üstteki yansıtma ile görüntüyü tv ye aktarabilirsiniz.
seçenek 3- ben böyle şeylerle uğraşmayım menüde görmek istiyorum derseniz; modlama yapmanız gerekir.
modlama için sana kolaylık olsun;
öncelikle tvden profil dosyalarını alıp upload sitesine ekleyip link paylaşman lazım.
sana adımları anlatayım:
1- https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-tv-profil-alma-dosyalari-tumu.3538/#post-72735 buradakini uygulayarak profil dosyalarını alınız.
2- örnek veriyorum buraya aldığınız profilleri ekleyiniz.
3- https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...en-tv-yazilim-modlama.898/page-73#post-128100 burada aldığınız profilleri ekleyiniz.
4- D NetCaliber ve M mesutank etiketleyiniz.
5-onlar size modlama yapıp tekrar verecekler. televizyona yükleyiniz.

dipnot istersen video olarak şunu örnek alabilirsin ; profil dosyalarını videodaki gibi alıp videodaki gibi yükleyebilirsin.

E Çevrimdışı

EreL92

Yeni Üye
19 Şub 2020
2
32
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...mb230-guncelleme-cekirdek-yazilim-konusu.445/

ama netflix gelmeyebilir, aslında televizyonda var ama patent anlaşması gereği aktif değildir.
seçenek 1 - netflix tuşlu vestel kumandası ile açabilirsiniz.
seçenek 2- telefonda netflix uygulaması varsa açtığınız herhangi bir videoda sağ üstteki yansıtma ile görüntüyü tv ye aktarabilirsiniz.
seçenek 3- ben böyle şeylerle uğraşmayım menüde görmek istiyorum derseniz; modlama yapmanız gerekir.
modlama için sana kolaylık olsun;
öncelikle tvden profil dosyalarını alıp upload sitesine ekleyip link paylaşman lazım.
sana adımları anlatayım:
1- https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-tv-profil-alma-dosyalari-tumu.3538/#post-72735 buradakini uygulayarak profil dosyalarını alınız.
2- örnek veriyorum buraya aldığınız profilleri ekleyiniz.
3- https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...en-tv-yazilim-modlama.898/page-73#post-128100 burada aldığınız profilleri ekleyiniz.
4- D NetCaliber ve M mesutank etiketleyiniz.
5-onlar size modlama yapıp tekrar verecekler. televizyona yükleyiniz.

dipnot istersen video olarak şunu örnek alabilirsin ; profil dosyalarını videodaki gibi alıp videodaki gibi yükleyebilirsin.

Hocam ben modlama istemiyorum sadece üstüne yazılım yüklesem dıgıturk play vs gelir mi ? Tarayıcı daha verimli olur mu ?

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
öncelikle TEKNOwest TEKNOWEST ve F fikoloji çok teşekkür ederi mb140 kurtarma programı ile seg tv düzeldi. full yazılımı istemem de ki amaç şu an o televizyonda modlama ile yeni özellikler açıp kullanmadıklarını kapatacağım çökme durumunda elimin altında kalması için full yazılım istemistim. uygun olduğunuzda paylaşırsanız çok sevinirim.
çökme durumunda kurtarmayı kullanabilirsin

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
çökme durumunda kurtarmayı kullanabilirsin

hocam şimdi modlama yaptığımızda orjinal yazılımı bozmuş oluyoruz.
illa ki bir çok uygulamayı açıp kapatacağım deneme yanılma yöntemiyle kontrol edeceğim.
Daha sonra orjinal haline getirmek istediğimizde core yazılımı yüklesekte orjinal gibi olmayacak.
Rica etsem full yazılımı verme şansınız var mı?
Çok ısrar ettim kusura bakmayın

A Çevrimdışı

albayrak065

Yeni Üye
7 Nis 2019
10
34
Merhabalar ben mb96 SN: 7574521_60020 Regal marka televizyonumda Youtube sorunu yaşıyorum. Full yazılım bulabilir miyim? Ve full yazılım atarsam sorun düzelir mi? Bir de netflix yükleyebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Geri
Üst Alt