TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Merhabalar hocam dün gece tv ışığı sürekli yanıp sönüyordu gece 3-4 gibi açmaya çalıştım açılmadı fişini çekip tekrar taktım yine aynı vestel yazısı geliyor,gidiyor ışık sürekli yanıp sönüyor açılmıyor. Yazılımı çöktü sanırım barkod resime ekledim yazılım verebilirseniz çok sevinirim.
111e93678b7868c833f.png
cihazınızın anakartı mb 140 linkte talimatlara göre denermisin

X Çevrimdışı

x_falcon_x

Yeni Üye
16 Eki 2019
19
44
Ustadlarim selam. 40NX600 calisan tv.ye panelsiz yazilim atmaya calistim yukleme %97 de takildi kaldi. Ben de 17mb95 full yazilimdaki 3 dosyayi usb bellege attim. fisi cekip ok basili tutarak fisi taktim. yukleme hic baslamadi , hic isik yanmadi. simdi tv de tik yok. hic calismiyor. flash yukleme icin programmer ve klips var, hangi dogru nand ve yazilimlari yuklemem gerek acaba. yardim ederseniz daha fazla yanlis birsey yapmadan tv.yi kurtarmak istiyorum.

C Çevrimdışı

chuckycix

Yeni Üye
13 Şub 2020
6
38
Yazılımın yüklenmesi bitip öndeki ledin yanıp sönmesi durdup tv açıldıktan sonra back light yoksa led bar arızası vardır. Ses zaten gelmez full yazılım yüklenen tv ilk kurulum ekranında açılır.
Yazılım link
?
[Gizli İçerik]

Gönderdiğiniz Full yazılımı yükleyince sorun çözüldü. Şu an TV de herşey normal.
İlgi ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. By_Trol By_Trol , TEKNOwest TEKNOWEST , F fikoloji

turgutyetiss Çevrimdışı

turgutyetiss

Yeni Üye
15 Şub 2020
4
27
cihazınızın anakartı mb 140 linkte talimatlara göre denermisin

Hocam çok teşekkür ederim tv yi çalıştırdım. Şimdi Yazacağım sorun yazılım ile alakalı olabilir mi? Eğer öyle ise güncel sürüm verebilirseniz sevinirim. Tv mevcut sürümü V 0.8.0.0 . Verdiğiniz linteki sürüm. Eskiden de böyle bir sorun olmuştu fakat çözüm bulamadım bir türlü yine. Sinyal görünmüyor tv de sıfırlayıp ilk kurulum yaparken de görünmüyor sonradan normal oto tarama yaptırdığımda 65 70 civarı kanal ve radyo buluyor bulduğu kanallar gayet net çalışıyor Sinyal bilgilerinden kontrol ettiğimde ise Sinyal kalitesi 8-10 sinyal seviyesi 15-20 civarı çıkıyor ama kanallar hiç takılmadan sinyal sorunu yokmuş gibi çalışıyor anten kabloları ile hiç oynanmadı tv çöktükten sonra kurulum yaparken bu sorun ile karşılaştım.

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
Merhaba. 65UD9000 kullanıyorum, servis menüsü MB130 ve V.5.7.20.0'da olduğunu gösteriyor. Bu modele Plex veya emby gibi bir streaming uygulaması yüklemek mümkün mü? App store'unda bulamadım.

selam
Mesajı yeni okudum
Smart içinde vewd store da plex uygulaması var
Oradan kullanabilirsiniz

hatta plex serverden iptv linklerinizi yükleyip onları da izleyebilirsiniz

ben test etmedim henüz ancak aklımda
Müsait zamanda test edeceğim
Belki teraspy teraspy üstad test etmişler

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Angın

Yeni Üye
15 Şub 2020
2
35
İyi akşamlar, 28HB5100 serisi Vestel TV var.
Açma tuşuna bastıktan sonra Vestel yazısı geliyor, biraz bekledikten sonra (kırmızı ışık yanıp sönüyor bu arada) Vestel yazısı tekrardan gelip kapanıyor.
Menü 4725 gibi komutları TV almıyor.
Eğer yazılım paylaşan olursa Çekirdek mi Full yazılım mı olduğunu belirtirse sevinirim. Ona göre yükleme yaparım.

IMG_20200215_214834.jpg

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
A Angın, linkte carbon olanını deneyiniz

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
selam
Mesajı yeni okudum
Smart içinde vewd store da plex uygulaması var
Oradan kullanabilirsiniz

hatta plex serverden iptv linklerinizi yükleyip onları da izleyebilirsiniz

ben test etmedim henüz ancak aklımda
Müsait zamanda test edeceğim
Belki teraspy teraspy üstad test etmişler
Denemedim hiç,iptv'yi uydu alıcısından izliyordum uzun zamandır ,bugün matkabımı bagaja koydum,mutfaktaki tvye fazladan kablo çekeceğim ,unutmazsam denerim bakalm :ok

X Çevrimdışı

x_falcon_x

Yeni Üye
16 Eki 2019
19
44
Panelsiz yazılım derken :alala
Sadece upgrade_mb90.bin dosyasini usb.den yukleme anlaminda.
O olmayinca 3 dosyayi fisi takip yuklerken tv gitti.
Arastirdigim kadariyla hic hareket yoksa flash yukleme yapmam gerek gibi okudum ama ustalar daha iyi bilir.
Su an tv hic acilmiyor.Hic isik yok. Yazilim bilgisi yukaridaki mesajda resimde var.
Dogru islemi yapip kurtarmak istiyorum.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sadece upgrade_mb90.bin dosyasini usb.den yukleme anlaminda.
O olmayinca 3 dosyayi fisi takip yuklerken tv gitti.
Arastirdigim kadariyla hic hareket yoksa flash yukleme yapmam gerek gibi okudum ama ustalar daha iyi bilir.
Su an tv hic acilmiyor.Hic isik yok. Yazilim bilgisi yukaridaki mesajda resimde var.
Dogru islemi yapip kurtarmak istiyorum.
Yüklediğin dosyayı nereden indirdin ,merak ettim ,çünkü MB95 kartlar için yazılımlar kaldırılmıştı forumdan ,riskli karttır (eğer tamirci isen bilirsin) ,çabuk çöker,2 tür yazılımı var bildiğim,birisi boot dosyası 1mb olan,diğeri boot dosyası 2mb olan.
Tv boot dosyas bu kart için önemli çünkü :ok
Ama yinede dostlarım yardımcı olacaklardır bu konuda ,etiketliyeyim ,ama unutma lütfen,bu karta yazılım atmak diğerlerine nazaran çok risklidir ,boot dosyalarından dolayı ,kartı değiştirmek zorunda da kalabilirsin :ok

F fikoloji , TEKNOwest TEKNOWEST ve By_Trol By_Trol ,ne dersiniz bu konuda :)

Geri
Üst Alt