F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Evet TEKNOwest TEKNOWEST
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Denedim olmuyor

Denedim olmuyor

Ustam tv brick olmus olabilirmi ? F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST
Televizyon un fişini cekip biraz dinlendirin farklı flasbellek ile deneyiniz. Mb140 kurtarma konusuna bakarsaniz yorum yapanlar kimi zaman 5 . Flasbellek te yazilimi aldığını kimisi ise aynı flasta defalarca sefer denemede aldığını belirtmiştir.

C Çevrimdışı

chuckycix

Yeni Üye
13 Şub 2020
6
38
C chuckycix, farklı usb bellekle deneyin

3 Farklı usb bellek kullandım fakat hala bir değişiklik yok.
Yükleme başlıyor (ekranın altındaki kırmızı led hızlı yanıp sönüyor), yaklaşık 2 dk sonra kırmızı ledin yanıp sönüşü yavaşlıyor ve yavaşladıktan 10 saniye kadar sonra kırmızı led tamamen sönüyor. TV yi tekrar açsamda fayda yok hala bir görüntü gelmiyor.

C Çevrimdışı

chuckycix

Yeni Üye
13 Şub 2020
6
38
Kurtarma ve full yazılımlar birbirinden farklı mıdır?
Eğer farklı ise full yazılım paylaşabilirmisiniz?

C Çevrimdışı

chuckycix

Yeni Üye
13 Şub 2020
6
38
C chuckycix, arka kapaktaki barkod fotosunu eklermisin

IMG_3953.jpg

turgutyetiss Çevrimdışı

turgutyetiss

Yeni Üye
15 Şub 2020
4
27
Merhabalar hocam dün gece tv ışığı sürekli yanıp sönüyordu gece 3-4 gibi açmaya çalıştım açılmadı fişini çekip tekrar taktım yine aynı vestel yazısı geliyor,gidiyor ışık sürekli yanıp sönüyor açılmıyor. Yazılımı çöktü sanırım barkod resime ekledim yazılım verebilirseniz çok sevinirim.
111e93678b7868c833f.png

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
C chuckycix, cihazınız revizyonlu bu yüzden full yazılıma ulaşamıyoruz. By_Trol By_Trol F fikoloji sizin tavsiyeniz

Yazılımın yüklenmesi bitip öndeki ledin yanıp sönmesi durdup tv açıldıktan sonra back light yoksa led bar arızası vardır. Ses zaten gelmez full yazılım yüklenen tv ilk kurulum ekranında açılır.
Yazılım link
?

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Peki ne yspmaliyim ustam By_Trol By_Trol

Ana kart değişecek

Geri
Üst Alt