A Çevrimdışı

alemci75

Yeni Üye
23 Kas 2017
18
selam,
cihazda sorun yoksa kesinlikle yazılım tavsiye etmiyoruz.
mb95 sıkıntı çıkarabilecek bir karttır.

full yükleme anlatım: Tıklayınız
Çok teşekkürler sorunum çözüldü bu yazılımı yükledim sorunsuz kullanıyorum,inşallah bir problem olmaz. Evet bundan önce core update yapmıştım cihaz hem yavaşladı hem de sorunlu çalışıyordu en son kapandı bir daha da açılmadı sanırım 3.6.6.y yazılımı yüklü idi bu şekil güncelleme yapmadan bununla devam edeceğim

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Çok teşekkürler sorunum çözüldü bu yazılımı yükledim sorunsuz kullanıyorum,inşallah bir problem olmaz. Evet bundan önce core update yapmıştım cihaz hem yavaşladı hem de sorunlu çalışıyordu en son kapandı bir daha da açılmadı sanırım 3.6.6.y yazılımı yüklü idi bu şekil güncelleme yapmadan bununla devam edeceğim
Adınıza sevindim bu yazılımı kayıp etmeyin kenarda kalsın

H Çevrimdışı

Hkn_93

Yeni Üye
13 Şub 2020
5
31
nexon cihazıma bugun yazılım atmak için googleden buldugum
2 fazlı tv 42pf9060 mod.362j
yazılımını yanlışlıkla yükledim
ardından kendi yazılımını bulup yüklemeye çalıstıgımda tv tepki vermiyor
farklı bi yazılım yükleyebiliyorum kendi yazılımını kabul etmiyor
şuan [URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
bu yazılım yüklü tvde fakat ekran ters renkler karısık geri yükleme şansım veya yükleye bileceğim en yakın yazılım bile olur yeterki çalısır hale gelsin

IMG_0076c484e81a96706455.jpg

T Çevrimdışı

Tafo44

Yeni Üye
12 Şub 2020
11
32
Modlama ile açılıyor ve kullanılıyor,en azından ben kulanıyorum dts ses :ok
Nasıl yaparım diye sorma,forumda bol bol bilgi anlatımı var, profil editleme konusunda ,veya profilini tvden alıp burada yayınlarsan dostlarım mutlak yardımcı olurlar bu konuda :ok

Merhaba Hocam peki sormuyorum :) sadece şunu söyler misiniz? aşağıda ki fotoğrafta olan yeri takip ederek modlama yapmalıyım değil mi ? aynı tv yi kullanıyoruz sanırım. Usb bağlantısınıdan DTS desteği sağlanmış olacak değil mi ? Teşşekkür ederim.

1119742506fb9c2ff16.jpg

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
Save your TV profile, open hwprofile with Vestel Toolbox, go to AudioSettings-SurroundType-DTS and see what it writes.
You can make a comparison with hwprofile below (click left on 'rar')

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

Tafo44

Yeni Üye
12 Şub 2020
11
32
Modlama ile açılıyor ve kullanılıyor,en azından ben kulanıyorum dts ses :ok
Nasıl yaparım diye sorma,forumda bol bol bilgi anlatımı var, profil editleme konusunda ,veya profilini tvden alıp burada yayınlarsan dostlarım mutlak yardımcı olurlar bu konuda :ok
Baya bir inceledim konuyu. çok ufak kafam karıştı sadece. burada "Profil Düzenleme" seçeneklerinden " ★★★ SwProfile.BIN_Patcher ile Profile Düzenleme ★★★ " bunu kullanarak sadece DTSyi aktif edip söylenenleri yapınca DTS özelliği açılacak değil mi? Bir sürü düzenleme programı var manuel var sadece birini uygulasam yeterli oluyor değil mi? benim için en kolayı ★★★ SwProfile.BIN_Patcher ile Profile Düzenleme ★★★ bu geldi. bunu kullanmam yeterli olacaktır değil mi ? aynı şeyi sorup durdum :) çoook teşekkür ederim. satışı şuanlık durdurdum :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@ teraspy teraspy son olarak açmam gereken önemli özellikler var mı acaba? şuan tek sıkıntım DTS ses alamamam

T Çevrimdışı

Tafo44

Yeni Üye
12 Şub 2020
11
32
bir kere daha yazma ihtiyacı duyuyorum affınıza sığınıyorum.
Profili " ★★★ SwProfile.BIN_Patcher ile Profile Düzenleme ★★★ " bu program ile düzenlerken fotoğraflarda ki yerleri seçili hale mi getireceğim ya da hangisini işaretlemem gerekiyor.

222eb3b68996cb5e165.jpg
3333.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
bir kere daha yazma ihtiyacı duyuyorum affınıza sığınıyorum.
Profili " ★★★ SwProfile.BIN_Patcher ile Profile Düzenleme ★★★ " bu program ile düzenlerken fotoğraflarda ki yerleri seçili hale mi getireceğim ya da hangisini işaretlemem gerekiyor.

222eb3b68996cb5e165.jpg
3333.jpg
bunları modlama konusunda yazsanız daha iyi olur. ilgilenenler daha çabuk görür.
M mesutank teraspy teraspy D NetCaliber By_Trol By_Trol

Geri
Üst Alt