F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Aslm yok maalesef
o zaman pc den dns vererek pc ekranındaki oynayan görüntüyü tv ye veriliyordu diye biliyorum. Yada pc deki videoları vs tvden görebiliyordun. bu konuda teraspy teraspy ve D NetCaliber daha bilgili

2. seçenek pc vs kullanıyorsan kablolu devam
3. seçenek hdmi ye bağlanan miracast ürünleri var 70-100 tl gibi fiyata satılıyor çok stabil olmasa da günü kurtarabilir. dediğim gibi bu cihazdan çok birşey beklemeyin

R Çevrimdışı

Royal34

Yeni Üye
2 Ocak 2020
6
42
o zaman pc den dns vererek pc ekranındaki oynayan görüntüyü tv ye veriliyordu diye biliyorum. Yada pc deki videoları vs tvden görebiliyordun. bu konuda teraspy teraspy ve D NetCaliber daha bilgili

2. seçenek pc vs kullanıyorsan kablolu devam
3. seçenek hdmi ye bağlanan miracast ürünleri var 70-100 tl gibi fiyata satılıyor çok stabil olmasa da günü kurtarabilir. dediğim gibi bu cihazdan çok birşey beklemeyin
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki yazılım güncelliyerek bunun önüne geçebilirmiyiz

O Çevrimdışı

onur46

Aktif Üye
7 Şub 2019
134
37
MERHABA 32 INC LED TV DE SKART CIKISI CALISIYOR FAKAT HDMI CIKISI CALISMIYOR YAZILIMDAN OLABILIR MI ACABA VARMIDIR
CİHAZ RTV 32 INC 32140 MODEL
SERİ NO : 6945686 200674
ANAKART 17MB81-2
YARDIMCI OLABILIRMISINIZ

E Çevrimdışı

euysaloglu

Yeni Üye
2 Ocak 2020
1
55
Merhaba
Güncel yazılım konusunda yardımcı olabilir misiniz?

IMG_20200101_150440.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba
Güncel yazılım konusunda yardımcı olabilir misiniz?

IMG_20200101_150440.jpg
selam
mb95 için güncelleme tavsiye etmiyoruz.
yukarı linkte belirttiğimiz bilgilendirme metni aynen şudur:
* mb9X dediğimiz ana kart modeline daim olan mb90 mb92 mb95 ve mb96 için desteğimiz yoktur. Vestelde en çok sorun yaşatan karttır. Siz değerli arkadaşların bu yazılımı yanlış yüklemesi veya televizyondaki farklı sebeplerden bir çok tv çökme sebebi ile büyük ücretlere ana kart değiştirmek zorunda kaldılar. Bizde tavsiye forumu olarak bunun önünce geçmek için mb9x serisi ana kartlara yazılım desteği sağlamıyoruz. Lütfen dikkate alınız!!!

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
A Çevrimdışı

alcndurge

Yeni Üye
29 Ara 2019
2
35
Tv sorunsuz çalışıyorsa hiç elleme bence ,çok da birşey fark etmeyecektir versiyon yükseltmeyle , işin aslı bu modellere yükseltme de geldiğini sanmıyorum :ok
açıkçası smart tv özelliği kağıt üzerinde var ama kullanılmıyor malum. tamamen bu sebepten sordum güncelleme ile bazı şeyler değişir mi acaba diye ?

Geri
Üst Alt