teşekkürler
Tvnin arkasındaki barkod fotoğrafını buraya eklemelisin sevgili KayhanyaTELEFUNKEN 32 TX 8050 televizyonum için donanım yazılımı yükseltme dosyası verebilirseniz çok memnun olurum.
Tvnin arkasındaki barkod fotoğrafını buraya eklemelisin sevgili Kayhanya
Tamam gönderiyorumTvnin arkasındaki barkod fotoğrafını buraya eklemelisin sevgili Kayhanya
Tamamdır ,şimdi arkadaşları etiketliyorum,en kısa zamanda dönüş yaparlar ,tabii ,ürün ihraç değilse mutlaka yardım ederler,ama önceden sorayım,tvde ne gibi sıkıntı var(dı),ve kart neydi acaba,bunu Menü + 4+7+2+5 ile en üstte görebilirsin,eğer tvde sıkıntı yoksa ve kartın da mb8x veya mb9x ise hiç yazılım işine girme derim nacizane
Tamam gönderiyorum
Tamamdır ,şimdi arkadaşları etiketliyorum,en kısa zamanda dönüş yaparlar ,tabii ,ürün ihraç değilse mutlaka yardım ederler,ama önceden sorayım,tvde ne gibi sıkıntı var(dı),ve kart neydi acaba,bunu Menü + 4+7+2+5 ile en üstte görebilirsin,eğer tvde sıkıntı yoksa ve kartın da mb8x veya mb9x ise hiç yazılım işine girme derim nacizane
Rica ederim, tahmin etmiştim MB95 serisi kart olduğunu ,şimdi şöyle yazayım,bu kart vestelin en sıkıntılı kartıdır,yazılım atarken en küçük dalgalanmada çabucak çöken bir karttır,geriye gelirmi dersen ,gelir ama çok uğraşırsın, ayrıca bu kartta 2 değişik model bulunmaktadır,1cisi ,1mblik flash 2cisi ise 2mblik flashtır,hangi flash olduğu servis menüden falan görünmemektedir ,tabii yazılım atılırken buna dikkat edilmelidir,yani hertürlü riskli bir karttır kısacası ,onun için yazmıştım "mb9x ise hiç yazılım işine girme derim nacizane" diye, ayrıca bu model tvlere (bende de var) smart desteği yok artık ,hatta değil smart desteği ,versiyon yükseltme desteği de yok.Thorium D8 Sec MB95M yazıyor.
Bu tv’yi bayiden almıştım. Türkiye garantili fakat aldığımdan beri hiç güncelleme yapmadım. En büyük sıkıntım, elimde orjinal vestel wifi usb dongle var uzerinde VEZZY200 yazıyor ve sadece web şifreleme olan wifi ağına bağlanabiliyor. Oysa bu usb wifi 802.11 a/b/g/n protokollerini destekliyor. Wpa şifrelemeli bir wifi ağına tv’den bağlanamıyorum. Ve uygulamalar (smart tv) için güncelleme yapmak istiyorum.
Başka bir çözüm öneriniz var ise lütfen yardımcı olunuz.
Şimdiden ilginize teşekkür ediyorum.
Bana uygun olan yazılımı verebilirmisiniz teşekkürler
Merhaba benim tv açılışta kırmızı ışık yanıp sönüyor ve açılmıyor. Full yazılım yabda kurtarma yazılımı var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
selamHocam selamlar , çok aradım ama bir türlü yazılımı bulamadım. Rica etsem full yazılımı paylaşabilir misiniz?
SN:769469 600187
Tamam gönderiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Barkodu gönderdim
Ayrıca mevcut versiyonu da gönderiyorum
Yazılımı yükseltme: V.3.6.2H
Uygulama sürümü: V.3.6.2
bunlar yazıyor
Thorium D8 Sec MB95M yazıyor.
Bu tv’yi bayiden almıştım. Türkiye garantili fakat aldığımdan beri hiç güncelleme yapmadım. En büyük sıkıntım, elimde orjinal vestel wifi usb dongle var uzerinde VEZZY200 yazıyor ve sadece web şifreleme olan wifi ağına bağlanabiliyor. Oysa bu usb wifi 802.11 a/b/g/n protokollerini destekliyor. Wpa şifrelemeli bir wifi ağına tv’den bağlanamıyorum. Ve uygulamalar (smart tv) için güncelleme yapmak istiyorum.
Başka bir çözüm öneriniz var ise lütfen yardımcı olunuz.
Şimdiden ilginize teşekkür ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üstadım bu MB9X cihazlara yazılım yüklemede sorun yaşanıyormuş. Forumdan okudum. Yukarıda da yazdığım gibi benim cihazın kart modeli MB95M’dir.
Sorun olacaksa hiç maceraya girmeyeyim.
Ethernet kartı ile internete baglansam acaba yazılımı menüden otomatik yükseltir mi onu da bilmiyorum.
Fakat bu vestel usb wifi’nin sadece web şifreleme ağlara bağlanması benim canımı sıkıyor.
Rica ederim, tahmin etmiştim MB95 serisi kart olduğunu ,şimdi şöyle yazayım,bu kart vestelin en sıkıntılı kartıdır,yazılım atarken en küçük dalgalanmada çabucak çöken bir karttır,geriye gelirmi dersen ,gelir ama çok uğraşırsın, ayrıca bu kartta 2 değişik model bulunmaktadır,1cisi ,1mblik flash 2cisi ise 2mblik flashtır,hangi flash olduğu servis menüden falan görünmemektedir ,tabii yazılım atılırken buna dikkat edilmelidir,yani hertürlü riskli bir karttır kısacası ,onun için yazmıştım "mb9x ise hiç yazılım işine girme derim nacizane" diye, ayrıca bu model tvlere (bende de var) smart desteği yok artık ,hatta değil smart desteği ,versiyon yükseltme desteği de yok.
En iyisi harici bir box alman,senin için daha iyi olacaktır,en azından iptv falan da yüklersin harici boxsa