Özür dilerim bilemedim SN:7763053 700389bu pazarlama kodudur.
seri numarası sn ile başlayan 802xxx 75xxxx gibi olan satırdır
Özür dilerim bilemedim SN:7763053 700389bu pazarlama kodudur.
seri numarası sn ile başlayan 802xxx 75xxxx gibi olan satırdır
nereden temin edebilirim bir bilginiz varmi acaba?selam bende mb 65-2 yazılımı yok
TEKNOWEST sende mevcut mu ?
Ben hiç wifi ile kullanmadım,kablo takılı ve zorunlu durumlarda DLNA ile izliyorum(zorunlu olarak belirttim,yoksa hiç izlemiyoruz )Aslm yok maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok maalesef
Yav fiko,güldürdün beni iyimi mubarek ,en alttaki "teraspy'dan alıntı" ya tıklarsan kayhanyanın değil de 2 farklı kişiye ait olduğunu fark edeceksin ,yani kayhanya'nın sorunu değildi sizi etiketlememselam,
kayhanya; mb95 ana kart ne güncelleme nede full yazılım paylaşamıyorum. tv çökme ihtimali çok yüksek
Üzgünüm ama eski bir kart,güncellemesi maalesef yok diye biliyorum ,ama yinede dostlarımı etiketliyeyim ,kesin dönüş yaparlar
50PFS7000 50 model MB90
(Thorium)(V 2.1.9x)
Wifi bağlantısı hata veriyor adaptor bulunmadı deye
Kablolu bağlantı kuruldu bu seferinde youtube açmıyor
Yardımcı ola bilirmisiniz.güncelleme mi yapılmalı? Ve guncelenmeni nerden indire bilirim?
Teşekkür ederim.Yardımçı olursanız sevinirimÜzgünüm ama eski bir kart,güncellemesi maalesef yok diye biliyorum ,ama yinede dostlarımı etiketliyeyim ,kesin dönüş yaparlar
F fikoloji TEKNOWEST
Aşağıdaki cevap sana verildi sevgili Emin_agaTeşekkür ederim.Yardımçı olursanız sevinirim
256 mb lık Ram ile YouTube zor düşe kalka olur. Şuan güncel anakart larda 1.5gb Ram varken bile donma kasma smarttan atmalar oluyor. Android TV ler hariç 200 mb yazılıma sahip sözde smart denilen TV den pek fazla bişey beklemeyin. Sizin için Android box tavsiye ederim uzun vadeli olur
Rar içinde rar vardı çıkartınız mi onu da ?Full yükleme talimatını uyguluyorum fakat tv de halen ışık yanıp sönüyor ve herhangi bir hareketlilik yok sebebi ne olabilir acaba?
V10106345, HI-LEVEL 43UHL910 LED TV 400DLB/MB120Özür dilerim bilemedim SN:7763053 700389
Şansa bak teşekkürler emeğine sağlık.V10106345, HI-LEVEL 43UHL910 LED TV 400DLB/MB120
WIRELESS_DISPLAY = YOK
ne yazıkki widi özelliği yopk direk görüntü aktarmassın
lütfen yardımcı olurmusunuz full yazılımı lazımBu tv nin full yazılımını alabilirmiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: