Selam Mb9x serisine yazılım desteği veremiyoruz, gelişen teknoloji ile panel ve donanım yetersiz kalmaktadır.Herkese selam arkadaşlar. Vestel Smart Tv 50FA8200 modelini kullanıyorum. Rahatsız olduğum sorun ise, görüntüler ve yazılar tırtıklı görünüyor. Özellikle yazılarda daha çok belirgin piksel piksel görünüyor. Bu beni çok rahatsız ediyor. Güncelleme sürümüm V.3.7.5.x (MB96) olarak görünüyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde tırtıklı ve piksel piksel görünüyor :(
Selam Mb9x serisine yazılım desteği veremiyoruz, gelişen teknoloji ile panel ve donanım yetersiz kalmaktadır.
Panel kalitesi, ana kart kalitesi hdr desteği olmaması nedeni ile bu şekildedir. 4-5 senelik teknoloji olduğu ocin şu anki cihazlarla kıyaslama ne yazikki yapılamazPeki bu sorunu nasıl çözebilirim hiç bir yolu yok mu?
sn:7994667801805 yazım ındıremedım hangi
Panel kalitesi, ana kart kalitesi hdr desteği olmaması nedeni ile bu şekildedir. 4-5 senelik teknoloji olduğu ocin şu anki cihazlarla kıyaslama ne yazikki yapılamaz
Panel kalitesi, ana kart kalitesi hdr desteği olmaması nedeni ile bu şekildedir. 4-5 senelik teknoloji olduğu ocin şu anki cihazlarla kıyaslama ne yazikki yapılamaz
Menü 4725 yapıp çıkan resmi ekleyinizAnladım sağlık olsun. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki Hi Level 39HL500 modeli için bir yazılım güncellemesi var mı?
Selam39pf5065 için en son yazılımı gonderebilirmisiniz
teşekkür ederimTV de sorun yoksa yazılım tavsiye etmiyoruz. Ayrıca mb95 yazılım yuklense bile bir değişiklik olmayacaktır.
Mavi metin sizin cevabınızdır ;
VESTEL MB82 (KURTARMA) MB100-MB110-MB120-MB130-MB140 Çekirdek Yazılım Konusu
29.07.2019 Güncel Bilgi Değerli Üyemiz; Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle mb90 mb91 mb92 mb95 mb96 serilerini paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB96 - MB97 ve MB98...tavsiyeforumu.com