TV de sorun yoksa yazılım tavsiye etmiyoruz. Ayrıca mb95 yazılım yuklense bile bir değişiklik olmayacaktır.selamün aleyküm hayırlı geceler seri numarası 7131679 400176 v.3.6.2h mb95 vestel tvim için bende bir yazılım rica edebilirmiyim
yokoonohi, i find the last firmware for this tv
i have download my firmware tv ( forder dev/ home/ sys/ .... ) whit soft fillezilla
i have again the file name :
-mb110_hwprofile.bin
-mb110_langprofile.bin
-mb110_swprofile.bin
my main problem is the preset light ( if launch netflix, is no possible change the preset )
thank you
pvr lisansı bittiği için vestel servisi birşey yapamaz, modlama yapabilirsiniz. modlama konusundan destek alınız : https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...en-tv-yazilim-modlama.898/page-72#post-117340Vestel ud 9000 pvr devre dışı gözüküyor servis menüsünde. Kumandadan da aktif edilmiyor. Kumandadan record tuşu var ama kullanılmıyor haliyle.. İllaki modlamak veya servis mi çağırmak gerekli pvr yi aktif hale getirmek için?
sökülende takılan da 82s kart mı ?MERHABA EKTEKI FOTODAKI CİHAZ 32 INC TV.. BEN 39 INC OLAN KART TAKTIM SUAN EKRAN TERS DONMUS VAZIYETTE TAKTIGIM KART 39 INC YAZAN KART KONU ILE ILGILI YAZILIM KONUSUNDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
evet 82s kartsökülende takılan da 82s kart mı ?
tamam,evet 82s kart
operatıon kısmından mı yukleyecegım yoksa ok tusunua basılı olarak mıtamam,
şu yazılımı dene :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
full yükleme anlatım;tıklayınız
ok tuşuna basarak yukarıda belirttim full yükleme anlatım diyeoperatıon kısmından mı yukleyecegım yoksa ok tusunua basılı olarak mı