Selam,
Vestel 32 HB 5000 için güncel yazılım rica edebilirmiyim
,Selam,
Mb82 137 güncelleme yazılımını yukliyebilirsinizVESTEL MB82 (KURTARMA) MB100-MB110-MB120-MB130-MB140 Çekirdek Yazılım Konusu
29.07.2019 Güncel Bilgi Değerli Üyemiz; Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle mb90 mb91 mb92 mb95 mb96 serilerini paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB96 - MB97 ve MB98...tavsiyeforumu.com
Aynen doğrudur,
Ustam 137 hangisi 1.37 yazan mi
Teşekürler.Aynen doğrudur
.
[Gizli İçerik] ?
Mb 120 ful yazılım ihtiyacım var teşekkür ederim
[Gizli İçerik] ?
Bu işlemi kendim yapabilirmiyim nasıl gerçekleştirebilirimNetfilx için modlama yapmanız gerekir
Bu işlemi kendim yapabilirmiyim nasıl gerçekleştirebilirim
selam,selam ustalar vestel 32'' ana kart mb140 olan ana karta yazılım attım tv açılmıyor ne yapmam lazım siyah ekran açılıyor regal yazısı artık gelmiyor, öylece siyah oluyor ?
full yazılım:.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mb 120 ful yazılım ihtiyacım var teşekkür ederim
İyi akşamlar adem bey 40ua9300 led tv var mb 120 kartını kullanıyor buna göre sitede varolan çekirdek yazıl yükledim ama sorunum düzelmedi tv kapatıp açınca kanal sinyali gidiyor her seferinde manüel kanal arama yapmam gerekiyor belki ful yazımızla sorunum çözülebilir seri numarası sanırım
sn:7580359 600141 yardımcı olursanız teşekkür ederim
seri numarası paylaşırmısınızevet daha önce çalışıyordu v138100 sizin paylaşmış olduğunuz yazılımı attım tv ışığı yanıp sönüyor fakat açılış logosu gelmiyor siyah ekranda kalıyor kurtarma yazılımı atıyorum almıyor artık uzun sürede beklesem sonuç aynı
ustam anakart değişikliği yaptım önce görüntü ters idi panel yazılımı attım dahada görüntü gelmiyor kurtarma yazılımı atıyorum ışık uzun süre beklesmde aynı yanıp sönüyor yazılım almıyor
fikoloji ustam bi çözümü varmı kurtarabilirmiyiz