Yok maalesef7449677500087 seri nolu tvlerde youtube için bir çözüm var mı acaba?
Rica ederim ne özrüözürdilerim ama bir tavsiyen varmi box icin ucuz yollu
telefonu televizyona yansitmak icin telefonda ve televizyonda ayar yok bunun icin bir onerin varmi ben pek bilmiyorum bu konulariRica ederim ne özrü
Ben eski bir ekranı krık ve olmayan dell 1525 laptop kullanıyorum onu yerine
Ben hiç kullanmadım maalesef ,fikir veremeyeceğim bu konudatelefonu televizyona yansitmak icin telefonda ve televizyonda ayar yok bunun icin bir onerin varmi ben pek bilmiyorum bu konulari
telefonda screen mirror özelliği olması gerekiyor. Eğer varsa televizyonun kaynak bölümünden wireless display özelliğini açıp yapabilirsiniz ancak hem tv hemde televizyon aynı internet ağında olması lazım.telefonu televizyona yansitmak icin telefonda ve televizyonda ayar yok bunun icin bir onerin varmi ben pek bilmiyorum bu konulari
teşekkürederim ama her ikiside yok destegin icin sonsuz tesekkurlertelefonda screen mirror özelliği olması gerekiyor. Eğer varsa televizyonun kaynak bölümünden wireless display özelliğini açıp yapabilirsiniz ancak hem tv hemde televizyon aynı internet ağında olması lazım.
benim tvde o özellik var da telefonda yok tam tersi olsaydı bi aygıtla halloluyor onun için bundan sonra alacağım telin özellikle screen mirror özelliği olmasına dikkat edicemteşekkürederim ama her ikiside yok destegin icin sonsuz tesekkurler
Hangi yazılımı kullandınız acaba ?ÇOK TEŞEKKÜR ederim fikoloji.Emeğine sağlık. Yazılımı kurdum ve cihazım çalıştı. bu versiyon yazılımını internettten bulmak imkansız bundan dolayı mb9x serilerini güncelleme kurma vs. yapmamak gerekiyor.
Optik çıkış olduğundan ,tvdeki sesi kesmek mümkün değil maalesef,yazılımla da değişeceğini sanmıyorum,en azından benim düşüncem bu yöndedir,kart önemli değil bu konudaMerhaba, Tvision marka 40" tv mevcut evimde. Benim şöyle bir sorunum var televizyonumda Soundbar takılı optik kablo ile bağlı fakat tv den sesi açtığımda hem tvden ses geliyor hem soundbar dan. Ayarlardan herşeyi denedim ama bir fayda etmedi. Anakartı MB96 buna yazılım yükleyerek bu sorunu gidemem mümkünmü? Konu hakkında tyardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılar
WiFi kartı veya wifi kablosu arızalı olabilirAbim, teşekkürler. yazılımı yükledim ama wifi yine yok :/
Sadece kablolu bağlantı ve kapalı seçenekleri var.
Neden böyle olabilir ?
yokmu yardım edecek kimse yahu17mb140 sn8016682 801023 43hl560 stdby devamlı yanıp sönüyor açılmıyor yazılım yükledim ama olmadı full yazılım konusunda yardımcı olurmusunuz